1/12

Non-buildable land for Sale

KoroniΕπ. Οδός 9-Ριζόμυλου-Κορώνης, Πύλος-Νέστορας 24004
€ 90,000
1,257 m²

Note

Listing updated on 07/01/2024
Description

reference: EK-6062879

Επενδυτική ευκαιρία στην Κορώνη Μεσσηνίας.

Διατίθενται προς πώληση επενδυτικό οικόπεδο εντός οικισμού 1.257 τ.μ. το οποίο βρίσκεται στις παρυφές του οικισμού Κορώνης (τοποθεσία Ασίνη). Η θέση του ακινήτου, το καθιστά κατάλληλο για την κατασκευή εξοχικής κατοικίας ή πολυτελούς βίλας ή ακόμα και περισσότερων κατοικιών για επαγγελματική χρήση.

Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και η μέγιστη δόμηση αυτού για κατοικία ανέρχεται σε 400 τ.μ. συν τους υπόγειους βοηθητικούς χώρους οι οποίοι δεν προσμετρούν στην δόμηση.

Μεγάλο επίσης πλεονέκτημα του ακινήτου, αποτελεί η ανεμπόδιστη και ειδυλλιακή θέα προς τον κόλπο της Κορώνης.

Λίγα λόγια για την περιοχή :
Η Κορώνη Μεσσηνίας είναι μία από τις ομορφότερες πολιτείες του πανέμορφου αυτού νομού, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου οπού δεσπόζει το βενετσιάνικο κάστρο. Φτάνοντας στην Κορώνη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την θέα προς την γραφικότατη κωμόπολη με τα διώροφα παραδοσιακά σπίτια με τις κεραμιδωτές σκεπές και το καλοδιατηρημένο κάστρο με τα επιβλητικά τείχη, τους πύργους και την μεγάλη πύλη. Δύο είναι οι βασικές επιλογές για να γνωρίσετε την όμορφη Κορώνη. Είτε να ακολουθήσετε την κατηφορικό δρόμο προς την παραλία με τις καφετέριες και τις ταβέρνες είτε να ανηφορίσετε προς την είσοδο του κάστρου.
Η δεύτερη επιλογή θα σας οδηγήσει σε μερικά λιθόστρωτα φαρδιά σκαλοπάτια και θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα όμορφα παραδοσιακά σπίτια της Κορώνης με τα ανθισμένα μπαλκόνια.

Αναφορικά με τις παραλίες στην Κορώνη αποτελεί μοναδική εμπειρία η επίσκεψη στις παραλίες Ζάγκα και την προέκταση της Μεμί, οι οποίες με τα τροπικά γαλαζοπράσινα νερά τους και την ψιλή λευκή άμμο εκτείνονται υπό την επιβλητική σκέπη του Κάστρου της Κορώνης σε ακτογραμμή 4 περίπου χιλιόμετρα. Νοτιότερα της Κορώνης βρίσκονται οι παραλίες Τσαπί και Μαράθι. Βόρεια του οικισμού, κοντά στους οικισμούς Βουνάρια και Κόμποι, βρίσκεται η οργανωμένη παραλία Περούλια, ενώ λίγο πριν την Κορώνη βρίσκεται η παραλία Λαχανού. Άλλες παραλίες της περιοχής είναι η Αγία Τριάδα και το Αρτάκι.

Το ακίνητο απέχει από την παραλία Ζάγκα 5 λεπτά (1,7 χιλιόμετρα) , από την παραλία Μεμί 2 λεπτά (1,5 χιλιόμετρα) , από την Φοινικούντα 24 λεπτά (18 χιλιόμετρα), από την Μεθώνη 33 λεπτά (29 χιλιόμετρα) , από την Πύλο 44 λεπτά (39 χιλιόμετρα), από τον Διεθνή Αερολιμένα της Καλαμάτας 60 λεπτά (51 χιλιόμετρα).

ΤΙΜΗ: 90.000€

GA Real Estate and Constructions
Mob. phone : + 306998185327

+ 306998185334
email : info@garealestate.gr
website : www.garealestate.gr
Features
Contract
Sale
Type
Non-buildable land
Surface
1,257 m²
Price information
Price
€ 90,000
Price per m²
72 €/m²
Discover every corner of the property
+9 photos
Additional options

Contact the advertiser