1/25

Single-family detached house 260 m², new, Agia Triada, Afidnes

Afidnes
€ 550,000
4 rooms
260 m²
2 bathrooms
Balcony
Cellar

Note

Listing updated on 08/26/2024
Description

reference: LF233

Πωλείται Μεζονέτα 3 επιπέδων 260m², πολυτελούς κατασκευής στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, , σε oικόπεδο 547m², με κήπο, πισίνα διαστάσεων 9,5m X 4.5m, αποθήκες, κτιστό BBQ με παραδοσιακό ξυλόφουρνο, αυτόνομο στούντιο/ξενώνα στο χαμηλότερο επίπεδο και 2 υπαίθριες θέσεις parking.

Η κατοικία βρίσκεται μέσα σε ένα υπέροχο και ήσυχο φυσικό περιβάλλον, ιδανικό για ανθρώπους που λατρεύουν να ζουν σε έναν σύγχρονο οικισμό μέσα στη φύση και παράλληλα να απολαμβάνουν το δάσος και τη γαλήνη που αυτό προσφέρει.

Η Οικοδομική Άδεια είναι του 2005 και η κατοικία αποπερατώθηκε το 2012. Το ακίνητο είναι τακτοποιημένο, χωρίς αυθαιρεσίες και η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου είναι υπό έκδοση.

Η κύρια είσοδος της οικίας βρίσκεται στο μεσαίο επίπεδο - ισόγειο και οι χώροι αναπτύσσονται ανά επίπεδο ως εξής:

Μεσαίο επίπεδο - Ισόγειο: Έχει εμβαδό 65m². Σε αυτό βρίσκεται η κύρια είσοδος της οικίας και συνδέεται με τα άλλα επίπεδα μέσω σκάλας, ενώ έχει προβλεφθεί η ύπαρξη χώρου για προαιρετική τοποθέτηση ασανσέρ στο μέλλον. Το ισόγειο είναι ένας ενιαίος χώρος, ο οποίος νοητά κατανέμεται σε ενότητες σαλονιού, τραπεζαρίας, καθιστικού και κουζίνας. Έχει άμεση πρόσβαση στον κήπο, στο ίδιο επίπεδο με την πισίνα και την εξωτερική κουζίνα με τον χτιστό ξυλόφουρνο και το BBQ.

Υψηλότερο επίπεδο - Α όροφος: Έχει εμβαδό 56m². Αυτό το επίπεδο αποτελείται από 2 άνετα υπνοδωμάτια και το κύριο μπάνιο της κατοικίας, ενώ είναι διαθέσιμος και χώρος που έχει προβλεφθεί για τη μελλοντική τοποθέτηση ασανσέρ και μέχρι τότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάποιο άλλο σκοπό, όπως για παράδειγμα ως μικρή αποθήκη ή βιβλιοθήκη. Τα υπνοδωμάτια είναι ηλιόλουστα και διαθέτουν μπαλκονόπορτες με πρόσβαση στις μεγάλες βεράντες του ορόφου με θέα στον κήπο και στο δάσος.

Χαμηλότερο επίπεδο - Υπόγειο: Έχει εμβαδό 108m². Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει ενιαίος χώρος γραφείου και καθιστικού με ενεργειακό τζάκι, ένα δωμάτιο που μπορεί να λειτουργήσει ως 3ο υπνοδωμάτιο ή ως χώρος αναψυχής, παιχνιδιού, γυμναστικής ή χαλάρωσης, ένα κομψό μπάνιο με ντουζιέρα υδρομασάζ, μια εσωτερική αποθήκη, καθώς και ο χώρος που προορίζεται μελλοντικά για την τοποθέτηση ασανσέρ. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ο ξενώνας/στούντιο της οικίας με ανεξάρτητη είσοδο, η κύρια αποθήκη της κατοικίας όπου βρίσκεται το λεβητοστάσιο και μεγάλο τεπόζιτο με νερό. Η πλακόστρωτη αυλή του χαμηλότερου επιπέδου προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης πλάι στα οπορωφόρα δέντρα του κήπου και συνδέεται με σκάλες προς το επίπεδο του ισογείου τόσο προς τα parking και την αυλόπορτα της κατοικίας, όσο και προς τον κήπο του ισογείου με την πισίνα και το BBQ στην εξωτερική κουζίνα.

Το ακίνητο διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση με πετρέλαιο, ξυλόσομπα Haas + Sohn στο ισόγειο, ενεργειακό τζάκι στο χαμηλότερο επίπεδο, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, κάμερες ασφαλείας, ξύλινα παράθυρα και μπαλκονόπορτες γερμανικού τύπου, από τη Sylor, με διπλούς υαλοπίνακες και σίτες. Στο ακίνητο υπάρχει εγκατεστημένη δορυφορική κεραία, ενώ έχει νυχτερινό ρεύμα και όπως αναφέρθηκε υπάρχει πρόβλεψη για τοποθέτηση ανελκυστήρα, όποτε το θελήσουν οι ιδιοκτήτες του.

Η κατοικία συντηρείται απρόσκοπτα και με ιδιαίτερη φροντίδα, τόσο στους εσωτερικούς χώρους όσο και στους κήπους, στα δέντρα και στην πισίνα, ενώ το κτίριο διαθέτει την απαραίτητη μόνωση που εξασφαλίζει τη διατήρηση των ιδανικών συνθηκών όλες τις εποχές, όπως και τη βέλτιστη ενεργειακή απόδοση.

Για την κατασκευή του έχουν επιλεχθεί άριστης ποιότητας υλικά και επώνυμα Brands, όπως ενδεικτικά αναφέρονται τα γερμανικά ξύλινα δάπεδα, τα χειροποίητα ιταλικά πλακάκια Terracotta-cotto από Studio Travertino, οι γερμανικοί διακόπτες Berker, τα φώτα κήπου French Countryside Wall Lighting, τα Wall Papers Ralph Lauren & Patel "Funky Birds", προσθέτοντας ιδιαίτερες πινελιές αισθητικής και αξία σε όλες τις λεπτομέρειες.

Ο οικισμός Ιπποκράτειος Πολιτεία βρίσκεται κοντά στο χωριό Αφίδνες, λίγα χιλιόμετρα από το προάστιο Άγιος Στέφανος στα βόρεια της Αττικής και σε απόσταση μόλις 30' οδικώς από το κέντρο της Αθήνας. Σε κοντινή απόσταση συναντούμε ορισμένες από τις πιο γνωστές παραλίες της Βορειο-Ανατολικής Αττικής, αλλά και της Εύβοιας.

Το ακίνητο είναι αποκλειστικότητα της LANDANDFLOORS και ο Κωδ. Ακινήτου είναι LF233
Τηλεφωνήστε τώρα στο 6971850281 αν ενδιαφέρεστε για την αγορά του.
Features
Type
Single-family detached house | Luxury property
Contract
Sale
Surface
260 m²
Rooms
4
Bedrooms
2
Bathrooms
2
Balcony
Yes
Garage, car parking
2 in shared parking
Heating
Independent, floor heating, powered by gas oil
Other features
  • Alarm system
  • Fireplace
  • Security door
  • TV system with satellite dish
  • Window frames in double glass / wood
  • Pool
Price information
Price
€ 550,000
Price per m²
2,115 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    2013
  • Condition

    New / Under construction
  • Heating

    Independent, floor heating, powered by gas oil
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser