Maisonette excellent condition, ground floor, Λαγονήσι, Kalivia Thorikou

Kalivia Thorikou
€ 650,000
5 rooms
200 m²
2 bathrooms
No Lift
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 07/09/2024
Description

reference: 418411

Διατίθεται προς πώληση εξαιρετική ανεξάρτητη μεζονέτα 200τμ σε 1280τμ οικόπεδο κατασκευασμένη το 1985 και ανακαινισμένη το 2007. Εκτείνεται σε 3 επίπεδα. Στο επίπεδο του υπερυψωμένου ισογείου βρίσκεται το μεγάλο σαλόνι με το τζάκι. Από το σαλόνι βγαίνεις σε μια μεγάλη βεράντα με πέργολα από την οποία έχεις θέα στην αυλή. Η κουζίνα είναι μεγάλη, ευρύχωρη και ανεξάρτητη απο το σαλόνι, από το οποίο χωρίζεται με πάσο. Σ αυτο το επίπεδο υπάρχει επίσης το ένα μπάνιο και 1 μεγάλο ΥΔ το οποίο θα μπορούσε να γίνει και γραφείο. Η κουζίνα και το Υ/Δ βγαίνουν σε δικό τους μπαλκόνι στο πίσω μέρος του οικοπέδου.

Στον πρώτο όροφο υπάρχουν 2 μεγάλα υπνοδωμάτια. Το ένα διαθέτει μπαλκόνι στην πίσω μεριά και το άλλο βγαίνει σε ένα τεράστιο μπαλκόνι στεγασμένο με πέργολα, από το οποίο απολαμβάνεις απεριόριστη θέα. Επιπρόσθετα σε αυτό τον όροφο υπάρχει και το δεύτερο μεγάλο μπάνιο. Στο υπόγειο του ακινήτου υπάρχουν 2 Υ/Δ το ένα με μεγάλες ντουλάπες και ένας ενιαίος τεράστιος χώρος που θα μπορουσε να αξιοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

Στο πίσω μέρος του οικοπέδου βρίσκεται ανεξάρτητη κατοικία 30τμ με δική της κουζίνα και μπάνιο με ντουζιέρα. Υπάρχει περιφραγμένος χώρος για περιβόλι και χώρος για την αποθήκευση ξύλων. Επιπρόσθετα το οικόπεδο διαθέτει εκκλησία η οποία λειτουργεί κανονικά.

Το ακίνητο βρίσκεται στα 5 λεπτά από το κέντρο των Καλυβίων, μια πόλη στην οποία υπάρχει μεγάλη αγορά, σουπερ μαρκετ , ταβέρνες, βενζινάδικα κ.α. Ταυτόχρονα είναι στα 20 λεπτά απο το αεροδρόμιο των Σπάτων.


Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 2, Εμβαδόν: 200 τ.μ., Δωμάτια: 5, Έτος κατασκευής: 1985, Εξοχική κατοικία, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Δορυφορική κεραία, Ανακαινισμένο, Τέντα, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 1280 τ.μ., Eπίπεδα: 3, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Νεοκλασσικό, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Μεσημβρινός, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2007, Απόσταση απο θάλασσα: 1
Features
contract
Sale
type
Maisonette
surface
200 m²
rooms
5 bedrooms, 2 bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Furnished
Private garden
Expenses
price
€ 650,000
Energy efficiency
  • Year of construction

    1985
  • Condition

    Excellent / Refurbished
  • Heating

    Independent, powered by gas oil
  • Energy certification

    Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser