2-room flat second floor, Panorama, Voula

Voula
€ 600,000
3 rooms
100 m²
2 bathrooms
Floor 2
Lift
Balcony
Listing updated on 02/25/2024
Description

reference: 1-217

Πρόκειται για μοναδικό οροφοδιαμέρισμα εκατό τετραγωνικών μέτρων στο Πανόραμα της Βούλας, κτισμένο στους πρόποδες του Υμηττού.
Αποτελείται από ένα εξαιρετικά ευρύχωρο σαλόνι με εφαπτόμενη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια ένα εκ των οποίων master και ένα WC, ενώ διαθέτει υπόγεια θέση στάθμευσης και αποθήκη δεκαπέντε τετραγωνικών μέτρων. Η πρόσβαση στο διαμέρισμα γίνεται από το υπόγειο parking με χρήση του ασανσέρ, ή από την είσοδο της οικοδομής στο πεζοδρόμιο.
Το σαλόνι βρίσκεται στην πρόσοψη του διαμερίσματος, όπου δεσπόζει το πολύ μεγάλο μπαλκόνι με νοτιοανατολικό προσανατολισμό και πραγματικά απεριόριστη θέα στη θάλασσα και το βουνό. Το διαμέρισμα βρίσκεται στη πρόσοψη της οικοδομής και σε μεγάλο ύψος από το επίπεδο του δρόμου, ενώ στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει δυνατότητα καμία δυνατότητα περεταίρω δόμησης που θα μπορούσε να επηρεάσει τη θέα του διαμερίσματος.
Το διαμέρισμα έχει αγοραστεί από τον ιδιοκτήτη κατά τη διάρκεια της ανέγερσης και έχει αποπερατωθεί με χρήση εξαιρετικών υλικών. Διαθέτει πολυτελή πατώματα από μασίφ ξυλεία δρυός, ηλεκτρικές τέντες και ρολά, συναγερμό, καλωδιώσεις ηχείων, κουφώματα με διπλά τζάμια, εξαιρετικά έπιπλα κουζίνας με πάγκο corian, ποιοτικές εντοιχισμένες ντουλάπες και εσωτερικές σωληνώσεις στα μπάνια.
Ένα μοναδικό ακίνητο από την Open View Property Management διαθέσιμο προς πώληση.

Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
100 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
2° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 600,000
condominium fees
€ 45/month
Energy efficiency
year of construction
2010
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Exempt
Additional options

Contact the advertiser