3-room flat third floor, Amalieio Orfanotrofeio, Marousi

Marousi
€ 370,000
4 rooms
140 m²
2 bathrooms
Floor 3
Lift
Balcony
Listing updated on 03/20/2024
Description

reference: W-02UJVV

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε αυτό το εκπληκτικό γωνιακό διαμέρισμα που βρίσκεται στον 3ο όροφο μιας πολυκατοικίας σε μια από τις πιο επιθυμητές γειτονιές της πόλης του Αμαρουσίου.
Με επιφάνεια 140 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει άφθονο χώρο για μια άνετη και ευχάριστη διαβίωση. Αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια που προσφέρουν ιδιωτικότητα και άνεση, δύο μπάνια εξοπλισμένα για την καθημερινή σας ευκολία, έναν φιλόξενο και φωτεινό κοινόχρηστο χώρο σαλονιού και μια ξεχωριστή κουζίνα με ξύλινη επένδυση.
Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ξύλινα πατώματα που προσθέτουν ζεστασιά και φινέτσα σε κάθε δωμάτιο, με το τζάκι να δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ η περιμετρική βεράντα προσφέρει μια μοναδική θέα στην πόλη και το περιβάλλον.
Εκτός από τους εσωτερικούς χώρους, το διαμέρισμα προσφέρει και πολλές παροχές. Υπάρχει υπόγεια θέση στάθμευσης για την ασφαλή φύλαξη του οχήματός σας, μια αποθήκη 13 τ.μ. για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο ενώ στον ισόγειο εξωτερικό χώρο βρίσκεται ένας περιποιημένος κήπος που αποτελεί εναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση.
Μια εξαιρετική ευκαιρία για εκείνους που αναζητούν ένα σπίτι που συνδυάζει την ποιότητα, την άνεση και την πρακτικότητα. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να κανονίσετε μια ιδιωτική προβολή και να δείτε αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα από κοντά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Μαρούσι είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθήνας και η βάση πολλών πολυεθνικών εταιριών, επιχειρήσεων, και διαφημιστικών εταιριών. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τριγύρω συναντά μια πληθώρα από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ξενόγλωσσα σχολεία. Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ) καθώς και το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το Άλσος Συγγρού, που προσφέρουν μια μεγάλη απόδραση μέσα στην πόλη.
Προσβασιμότητα: Το Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό και τους δύο προαστιακούς σταθμούς καθώς και με το λεωφορείο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού και απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μαρούσι ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας, λόγω της ευνοϊκής του θέσης αλλά και της ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές των ακινήτων να προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
140 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
3° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
External exposure
Balcony
Shared garden
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 370,000
Energy efficiency
year of construction
1980
heating
Central, powered by gas oil
Energy Efficiency
Η
Additional options

Contact the advertiser