1/11

Parcel for Sale

Melivoia
€ 60,000
4,300 m²

Note

Listing updated on 07/10/2024
Description

reference: 2050

Ελαιώνας με δυνατότητα Δόμησης στο ακρωτήρι Δερματά.

Πωλείται καλλιεργήσιμη γη με φυτεμένα δέντρα ελιάς στο Ακρωτήτι Δερματά, ακριβώς πάνω από το Φάρο της περιοχής.

Η πανοραμική θέα της ανοιχτής θάλασσας είναι μαγευτική και πανοραμική.

Είναι ένα ιδανικό σημείο για εξοχική κατοικία αλλά και για επαγγελματική επένδυση καθώς στην περιοχή έχει ανακαλυφθεί η θερμότερη πηγή νερού της Ελλάδας! ο θησαυρός αφορά μία «αρχαία» πηγή, που εκτιμάται ότι προέρχεται από ρήγμα στα έγκατα της γης και αναβλύζει νερό στη θερμοκρασία των 42 βαθμών Κελσίου!

Το φαινόμενο καταγράφεται ως μοναδικό μέχρι σήμερα, κατακτώντας τα σκήπτρα της πιο θερμής πηγής νερού στην Ελλάδα, όταν αυτές των ιαματικών λουτρών Πόζαρ αναβλύζουν νερό στους 37 βαθμούς Κελσίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Novvesto Real Estate – Μεσιτικό Γραφείο Οδυσσέας Γραμμένος
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6932 642 227
E-mail: odg@novvesto.gr

◉ Κωδικός ακινήτου: DS-2050

Λίγα Λόγια για τα παράλια του Δήμου Αγιάς:

Εκεί που οι παρυφές του Κισσάβου συναντώνται με τα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, εκεί ακριβώς θα βρείτε τα μοναδικά σε ομορφιά παράλια του Δήμου Αγιάς, με 26 καθηλωτικές παραλίες. Μια ακτογραμμή μήκους 45 χλμ που ξεκινά από την παραλία του Μύλου Γλυμένη στα όρια με τον νομό Μαγνησίας και φτάνει μέχρι την παραλία Στρίτζου στο Δέλτα Πηνειού.

Μικροί κολπίσκοι αλλά και μεγάλες οργανωμένες & ελεύθερες αμμουδερές ακτές περιμένουν κάθε καλοκαίρι τους επισκέπτες τους για να τους αποκαλύψουν τις ομορφιές τους. Υποβρύχιες καταδύσεις σε ναυάγια της περιοχής είναι επίσης εφικτές σε όσους ενδιαφέρονται για μια ματιά κάτω από την επιφάνεια!

Η περιοχή εκτός από τον θαλάσσιο θησαυρό της διαθέτει και έναν πλούσιο, καταπράσινο ημιορεινό όγκο που μπορείτε να απολαύσετε μέσα από τα χαραγμένα μονοπάτια της περιοχής: Μονοπάτι Βελίκας – Μελίβοιας, Δάσος Πολυδενδρίου (εξοχικό κτήμα της τέως βασιλικής οικογένειας ) κ.ά.

Σημεία θρησκευτικού αλλά και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος έρχονται να συμπληρώσουν την μαγεία αυτού του, κατά πολλούς, ευλογημένου τόπου: Μονή Ιωάννου Θεολόγου, Μοναστήρι Αγίων Αναργύρων, Μοναστήρι Αγίου Παντελεήμονος, Κάστρο Βελίκας, Αρχαιολογικός χώρος Κάτω Πολυδενδρίου κ.ά.

Στην περιοχή μας δραστηριοποιείται και οργανωμένο γραφείο εξορμήσεων για αυτούς που αναζητούν την περιπέτεια και έχουν διάθεση να συνδυάσουν τις διακοπές τους με τα extreme sports για μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών όπως Canoe στο Δέλτα του Πηνειού, Canyoning στο Φαράγγι Καλυψούς, Zodiac Safari στις Σπηλιές Βένετου κ.ά.
Features
Contract
Sale
Type
Parcel
Surface
4,300 m²
Price information
Price
€ 60,000
Price per m²
14 €/m²
Discover every corner of the property
+8 photos
Additional options

Contact the advertiser