1-bedroom flat excellent condition, fifth floor, Historic Center, Thessaloniki - Center

Thessaloniki - Center
€ 135,000
2 rooms
36 m²
2 bathrooms
Floor 5
Lift
Furnished
Listing updated on 06/17/2024
Description

reference: W-02RQKI

Ένα υπέροχο στούντιο 5ου ορόφου, που πολύ πρόσφατα έχει πλήρως ανακαινιστεί και βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής Λαδάδικα.
Διατίθεται ήδη προς ενοικίαση AirBnB με πολύ υψηλό δείκτη αξιολόγησης και είναι πλήρως εξοπλισμένο, με πολύ όμορφο και εργονομικό σχεδιασμό.
Βρίσκεται στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας που επίσης πρόσφατα έχει ανακαινιστεί.
Το συγκεκριμένο Studio, με εμβαδόν 36 τ.μ. , αποτελείται από τρείς χώρους, ο πρώτος περιλαμβάνει το καθιστικό και μια όμορφη κουζίνα, ο δεύτερος με ένα μοντέρνο μπάνιο και τέλος η κρεβατοκάμαρα.
Πολύ κοντά στην πλατεία Εμπορίου, αποτελεί μια μοναδική πρόταση, τόσο προς εκμετάλλευση όσο και για φοιτητική διαμονή. Είναι μία σίγουρη επένδυση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Τα Λαδάδικα βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μόλις λίγα λίγα λεπτά από την Πλατεία Αριστοτέλους και το Λευκό Πύργο.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Λαδάδικα αποτελούν έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με μεγάλη ιστορία με σύγχρονα αλλά και παραδοσιακά στοιχεία.Η ονομασία προέρχεται από τη πληθωρα των μαγαζιών που βρίσκονταν στη περιοχή και πουλούσαν ελαιόλαδο. Η περιοχή είναι αγαπημένος προορισμός προσελκύοντας πλήθος κόσμου ντόπιων και ξένων, όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα φοιτητών. Στα Λαδάδικα βρισκονται αρκετα νεοκλασικά διατηρητέα κτίρια που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα της Θεσσαλονίκης. Σήμερα, στην περιοχή υπάρχουν αρκετές καφετέριες, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία.

Προσβασιμότητα: Ο ΟΑΣΘ εξυπηρετεί αρκετές λεωφορειακές γραμμές την περιοχή.

Επενδυτική Δύναμη: Τα Λαδάδικα αποτελούν μία από τις πιο ιστορικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
36 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 2 bathrooms
floor
5° floor, with lift
other features
Alarm system
Security door
Furnished
Expenses
price
€ 135,000
Energy efficiency
year of construction
1969
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, power supply
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser