3-room flat excellent condition, fourth floor, Stavros, Agia Paraskevi

Agia Paraskevi
€ 590,000
4 rooms
139 m²
2 bathrooms
Floor 4
Lift
Balcony
Furnished
Listing updated on 05/14/2024
Description

reference: W-02UYWT

Το εξαιρετικά συντηρημένο ρετιρέ 4ου ορόφου στην περιοχή Κολλέγιο της Αγίας Παρασκευής ανήκει σε γνωστή ελληνίδα ζωγράφο. Από την κατασκευή του το 2005 μέχρι σήμερα έχει παραμείνει ουσιαστικά αχρησιμοποίητο καθώς δεν έχει κατοικηθεί ποτέ. Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο για εκδηλώσεις και δεξιώσεις σε πολύ στενό κύκλο.
Μπαίνοντας στο σαλόνι μας υποδέχεται ένα εντυπωσιακό τζάκι με πατίνα παλαιωμένου μαρμάρου ιταλικής προέλευσης, ενώ στον χώρο κυριαρχεί το Στούκο Βενετσάνο σε έναν από του τοίχους, μία τεχνοτροπία που έχει εφαρμοστεί και σε άλλους χώρους της πολυτελούς κατοικίας.
Τα γύψινα της οροφής του σαλονιού και του διαδρόμου είναι επεξεργασμένα με φύλλα χρυσού, ενώ τα δάπεδα του σαλονιού της κουζίνας, του γραφείου και του διαδρόμου είναι από μάρμαρο Ολύμπου.
Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι από μασίφ σκούρα δρυ, ενώ οι εντοιχισμένες συσκευές κουζίνας είναι γνωστής εταιρείας. Τα πατώματα στην κρεβατοκάμαρα και στην τραπεζαρία είναι δρύινα διαρκείας. Επιπλέον την κρεβατοκάμαρα όπως και στο βεστιάριο βρίσκουμε ντουλάπες και γκαρνταρόμπα από ξύλο μασίφ δρύινο.
Στο μεγάλο μπάνιο η μπανιέρα και η επιφάνεια του νιπτήρα είναι από μασίφ μάρμαρο. Το δάπεδο είναι με μικρά πλακάκια σε ίδια απόχρωση με τις ψηφίδες του τοίχου, οι οποίες φτάνουν μέχρι την οροφή.
Το ακίνητο έχει τριφασικό ρεύμα, ενώ όλοι οι κύριοι χώροι κλιματίζονται. Επιπλέον, διαθέτει αυτονομία φυσικού αερίου, θωρακισμένη πόρτα με κλειδαριά έξι στροφών και συναγερμό.
Η μεγάλη βεράντα έχει θέα σε πεύκα και χώρο πρασίνου. Το δάπεδο είναι από μεγάλες μαρμάρινες ισπανικές πλάκες. Επίσης, στην βεράντα υπάρχουν μαρμάρινες κατασκευές και μία μαρμάρινη κρήνη, φιλοτεχνημένα όλα από τον γλύπτη Φιλολία. Οι τέντες στις βεράντες είναι με ηλεκτρικό μηχανισμό.
Τέλος, το ακίνητο διαθέτει μία αποθήκη στον ημιυπόγειο χώρο και μία θέση πάρκινγκ στην πυλωτή.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Αγία Παρασκευή απέχει μόλις 20' με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας, 25-30' οδήγησης προς την Ανατολική και NA Αθηναϊκή Ριβιέρα και μόλις 20' από την Πεντέλη και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία ανάμεσα στα πολυσύχναστα προάστια του Χολαργού και του Χαλανδρίου.
Η γειτονιά είναι ιδανική, ήσυχη και ασφαλής περιοχή για οικογένειες με αγορά, σχολεία, παιδικούς σταθμούς και εστιατόρια. Τα σπίτια με κεραμοσκεπές μαζί με μοντέρνες οικοδομές και μονοκατοικίες δίνουν μία άλλη αίσθηση ομορφιάς, οι δρόμοι είναι φαρδιοί και όμορφοι.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Αγία Παρασκευή είναι ένα ήσυχο αστικό προάστιο με πολύ καλή ποιότητα ζωής. Είναι ιδανικό για οικογένειες καθώς διαθέτει πολλά πάρκα και παιδικές χαρές και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από πολλά διεθνή σχολεία οπως το Deree/Pierce College και το Franco-Hellenique Lycee. Δύο δημοφιλή κέντρα δραστηριοτήτων είναι οι κύριες πλατείες (πλατεία Αγίας Παρασκευής και η πλατεία Αγίου Ιωάννου), γύρω από τις οποίες συγκεντρώνονται διάφορες εμπορικές δραστηριότητες καθώς και καφετέριες, κομψά εστιατόρια, μπουτίκ και τράπεζες.
Προσβασιμότητα: Βρίσκεται πολύ κοντά στην Αττική Οδό και εξυπηρετείται από 3 σταθμούς ΜΕΤΡΟ και 2 σταθμούς Προαστιακού. Αρκετά λεωφορεία εξυπηρετούν προορισμούς σε γειτονικά προάστια καθώς και στο κέντρο της Αθήνας. Το αεροδρόμιο απέχει μόλις 20' οδικώς και η Εθνική Οδός απέχει 12' με το αυτοκίνητο.
Επενδυτική Δυναμική: Η ιδανική επιλογή για εξαιρετική διαβίωση κοντά στο κέντρο της πόλης σε μια πολυτελή αστική περιοχή, με καλή απόδοση της επένδυσης και διαβίωση σε ένα πράσινο περιβάλλον.
Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
139 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
4° floor, with lift, with disabled access
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Furnished
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 590,000
Energy efficiency
year of construction
2005
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Virtual tour
Additional options

Contact the advertiser