3-room flat third floor, Mpotsari, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia
€ 680/month
4 rooms
140 m²
2 bathrooms
Floor 3
Lift
Furnished
Listing updated on 04/05/2024
Description

reference: 1209

Κωδικός ακινήτου: 1209 - Θεσσαλονίκη Δήμος Μπότσαρη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 140 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1970 και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, ηλεκτρικές συσκευές, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 400 μέτρα - Τιμή: 680 €
Το διαμέρισμα έχει άνετους και μεγάλους χώρους. Αυτή τη στιγμή το 3ο δωμάτιο είναι διαμορφωμένο σαν καθιστικό. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται με την επίπλωση που φαίνεται στις φωτογραφίες. Κατόπιν συνεννόησης μπορούν να απομακρυνθούν κάποια έπιπλα. Η οικοδομή βρίσκεται δίπλα σε αστική συγκοινωνία, σούπερ μάρκετ και σχολεία. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού.  

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Features
contract
Rent
type
Apartment
surface
140 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
3° floor, with lift
other features
Security door
External exposure
Furnished
Expenses
price
€ 680/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
1970
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser