Studio Συγγρού 39, 546 30, Θεσσαλονίκη, Historic Center, Thessaloniki - Center

Thessaloniki - CenterΣυγγρού 39, 546 30, Θεσσαλονίκη
€ 100,000
1 room
35 m²
1 bathroom
Floor 2
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/09/2024
Description

reference: 1071-8309


Κωδικός Ακινήτου 1071-8309

Πωλείται μία αναικισμένη γκαρσονιέρα, μια ανάσα από τη πλατεία Αντιγονιδών και το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. Έχει εμβαδόν 35τμ και βρίσκεται στον 2ο όροφο (με ασανσέρ), μιας 6όροφης πολυκατοικίας σε μια ήσυχη οδό. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο με ντουζιέρα και μια σαλονοκουζίνα. Η πόρτα είναι θωρακισμένη, το πάτωμα από πλακάκι και τα κουφώματα συνθετικά. Η θέρμανση είναι ατομική φυσικού αερίου. Μπαίνοντας στο σπίτι, μπροστά σας απλώνεται το σαλόνι, μεγάλο, φωτεινό θα καλύψει τις ανάγκες σας. Στα αριστερά σας θα συναντήσετε το μπάνιο, μεγάλο και ολοκαίνουριο όπως και ολόκληρο το σπίτι. Προχωράτε στη κουζίνα, ολοκαίνουρια και αυτή θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Η κουζίνα διαθέτει δικό της μικρό μπαλκονάκι. Την εικόνα του ακινήτου ολοκληρώνει το υπνοδωμάτιο, το οποίο είναι ευρύχωρο και φωτεινό, με δικό του μπαλκόνι, και έτοιμο να σας υποδεχτεί. Πρόκειται για ένα ακίνητο με μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον, καθώς αποτελεί μια εξασφαλισμένη πηγή εσόδων λόγω της κατάστασής του (ανακαινισμένο) και της κομβικής θέσης του στο κέντρο πραγματικά της πόλης. 


| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Features
contract
Sale
type
Studio
surface
35 m²
rooms
1 bedroom, 1 bathroom
floor
2° floor, with lift
other features
Security door
Balcony
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 100,000
condominium fees
€ 20/month
Energy efficiency
  • Year of construction

    1964
  • Condition

    Excellent / Refurbished
  • Heating

    Independent, powered by methane
  • Energy certification

    Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser