Penthouse Άγιος Γιώργιος - Τρώαδα, Center, Neapoli

NeapoliΆγιος Γιώργιος - Τρώαδα
€ 97,000
3 rooms
95 m²
1 bathroom
Floor 3
No Lift
Balcony
Listing updated on 06/10/2024
Description

reference: 101058

Κωδικός ακινήτου: 101058 - Νεάπολη Άγιος Γιώργιος - Τρώαδα ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 95 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1982 και διαθέτει θέρμανση θερμοσυσσωρευτής, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πόρτα θωρακισμένη, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 6 τ.μ. - Τιμή: 97.000 €
Κωδικός ακινήτου: 101058 - Σε μια από τις πιο όμορφες και ζωντανές περιοχές της Νεάπολης, το Άγιος Γιώργιος, βρίσκεται αυτό το υπέροχο διαμέρισμα που θα σας κλέψει την καρδιά. Με εκπληκτική θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, αυτό το καταπληκτικό διαμέρισμα στον 3ο όροφο σας προσφέρει άνετο και ποιοτικό χώρο διαβίωσης.

Με επιφάνεια 95 τ.μ., αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα μπάνιο που έχει πρόσφατα ανακαινιστεί. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 1982, αλλά το διαμέρισμα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Με θέρμανση θερμοσυσσωρευτής, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά και εξαιρετικά συνθετικά κουφώματα, αυτό το διαμέρισμα είναι άνετο, ζεστό και ιδανικό για να το απολαμβάνετε όλο το χρόνο. Το μπαλκόνι των 6 τ.μ. είναι ο τέλειος χώρος για να χαλαρώσετε.

Το κτίριο διαθέτει επίσης θωρακισμένη πόρτα για την ασφάλειά σας και βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς και κοντινές υπηρεσίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα στην Νεάπολη με την τιμή των 97.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσετε μια ξενάγηση σήμερα
Features
contract
Sale
type
Penthouse
surface
95 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
3° floor
other features
Security door
Balcony
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 97,000
Energy efficiency
year of construction
1982
heating
Independent, with stove
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser