2-room flat excellent condition, fourth floor, Soros, Marousi

Marousi
€ 230,000
3 rooms
100 m²
1 bathroom
Floor 4
No Lift
Balcony
Listing updated on 04/12/2024
Description

reference: W-02VAP7

Ένα όμορφο και ευρύχωρο διαμέρισμα 100 τ.μ. στο 4ο όροφο μιας πολυκατοικίας, σε κομβικό σημείο στο Μαρούσι.
Κατασκευάστηκε το 1977, ανακαινίστηκε το 2021 και αποτελείται από 2 άνετα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα και 1 σαλόνι.
Είναι πολύ φωτεινό, διαθέτει βεράντα σε όλη την περίμετρο του και έχει βορειοανατολικό προσανατολισμό. Στα ατού του διαμερίσματος προστίθενται και η ύπαρξη χώρου στην πιλοτή για την στάθμευση του αυτοκινήτου.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Το Μαρούσι είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθήνας και η βάση πολλών πολυεθνικών εταιριών, επιχειρήσεων, και διαφημιστικών εταιριών. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι τριγύρω συναντά μια πληθώρα από μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, τράπεζες, καταστήματα αλλά και μεγάλα εμπορικά κέντρα. Το Μαρούσι φιλοξενεί επίσης μερικά από τα πιο γνωστά νοσοκομεία της Αθήνας, ενώ σε κοντινές αποστάσεις βρίσκονται πολλά ξενόγλωσσα σχολεία. Για τους λάτρεις της ευεξίας και της άσκησης υπάρχει διαθέσιμο το Ολυμπιακό κέντρο (ΟΑΚΑ) καθώς και το μεγαλύτερο πράσινο πάρκο της Αθήνας, το Άλσος Συγγρού, που προσφέρουν μια μεγάλη απόδραση μέσα στην πόλη.
Προσβασιμότητα: Το Μαρούσι είναι εύκολα προσβάσιμο με το μετρό και τους δύο προαστιακούς σταθμούς καθώς και με το λεωφορείο. Βρίσκεται πολύ κοντά στον περιφερειακό δρόμο της Αττικής Οδού και της Εθνικής Οδού και απέχει μόλις 35 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Το Μαρούσι ήταν πάντα ελκυστικό για τους επενδυτές ακίνητης περιουσίας, λόγω της ευνοϊκής του θέσης αλλά και της ανάπτυξης που είχε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα οι τιμές των ακινήτων να προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
100 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
4° floor
other features
External exposure
Balcony
Shared garden
Expenses
price
€ 230,000
Energy efficiency
year of construction
1977
condition
Excellent / Refurbished
heating
Central, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser