Office for Rent

Agia ParaskeviΑγίου Ιωάννου
€ 2,200/month
212 m²
3 bathrooms

Note

Listing updated on 05/14/2024
Description

reference: EK-6544863

Ενοικιάζεται επί της Αγίου Ιωάννου διαμέρισμα 2ου ορόφου 202 τ.μ. με επιπλέον 10 τ.μ. ακάλυπτου τα οποία χρήζουν νομιμοποίησης.

Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία κανονικά υπνοδωμάτια (το 1 master bedroom), ένα επιπλέον δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως γραφείο, μια κουζίνα, ένα μεγάλο σαλόνι και συνολικά 2 μπάνια και ένα w.c..
Το έτος κατασκευής είναι το 1972 ωστόσο το 2000 το διαμέρισμα ανακαινίστηκε όλο από την αρχή. Το δάπεδο στο μισό σπίτι είναι μάρμαρο και στα υπνοδωμάτια ξύλο. Υπάρχει τζάκι μαρμάρινο, χώρος γκαρνταρόμπας στην είσοδο, μεγάλα μπαλκόνια εμπρός και πίσω με μονοκόμματες τέντες και χωλ. Στα ταβάνια του σαλονιού έχει χρησιμοποιηθεί τεχνική Fresco και επίσης υπάρχει εντοιχισμένη βιτρίνα η οποία σχεδιάστηκε αποκλειστικά και υπάρχει η δυνατότητα να παραμείνει.

Τέλος στο διαμέρισμα υπάρχει αποκλειστική χρήση αποθήκης υπογείου 9τ.μ. και κλειστής θέσης στάθμευσης με επιπλέον αποθηκευτικό χώρο 25τ.μ..

Το ακίνητο μπορεί να μισθωθεί και σαν επαγγελματική στέγη λόγω του ότι βρίσκεται σε πολύ εμπορικό σημείο της περιοχής και επίσης στη πολυκατοικία υπάρχουν ήδη 3 επαγγελματικοί χώροι!

Ενεργειακή κλάση Β

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ ΟΧΙ ΜΕΣΙΤΕΣ
Features
Contract
Rent
Type
Office
Surface
212 m²
Rooms
3 bathrooms
Car parking
1 in garage/box
Other features
  • Alarm system
  • External exposure
  • Security door
Price information
Price
€ 2,200/month
Price per m²
10 €/m²
Detail of costs
Deposit
Not indicated
Energy efficiency

Energy consumption

B

Additional options

Contact the advertiser

Private person