3-room flat excellent condition, fifth floor, Faneromeni, Cholargos

Cholargos
€ 250,000
4 rooms
80 m²
1 bathroom
Floor 5
Lift
Balcony
Furnished
Listing updated on 04/22/2024
Description

reference: 11332

Στην καταπράσινη περιοχή του Χολαργού, προσφέρεται προς πώληση ένα υπέροχο διαμέρισμα με επιφάνεια 80 τ.μ. Κατασκευασμένο το 1976 και βρίσκεται στον 5ο όροφο, αυτή η κατοικία προσφέρει μια ευχάριστη θέα και πολλές παροχές.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 δωμάτια, με τη διαρρύθμιση να περιλαμβάνει κουζίνα ανοικτού τύπου, μπάνιο και άνετο σαλόνι. Είναι πλήρως επιπλωμένο και έχει υποστεί πρόσφατη ανακαίνιση, ενισχύοντας την αίσθηση της σύγχρονης άνεσης.

Η θέρμανση είναι κεντρική με πετρέλαιο, ενώ υπάρχουν κλιματιστικά για πρόσθετη ρύθμιση της θερμοκρασίας. Επίσης, διαθέτει ασανσέρ, βεράντα και κλειστή θέση στάθμευσης.

Τα δάπεδα του διαμερίσματος συνδυάζουν μάρμαρο, παρκέ και πλακάκια, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, εξασφαλίζοντας εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Β.

Ο νοτιοδυτικός προσανατολισμός του διαμερίσματος προσφέρει φωτεινότητα και η θέση του είναι διαμπερής και προσόψεως. Η πρόσβαση γίνεται εύκολα από άσφαλτο. Επιτρέπονται κατοικίδια. Ο κωδικός ακινήτου είναι 11332. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
80 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
5° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
External exposure
Balcony
Furnished
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 250,000
Energy efficiency
year of construction
1976
condition
Excellent / Refurbished
heating
Central, powered by gas oil
Energy Efficiency
B
Additional options

Contact the advertiser