2-room flat excellent condition, first floor, Stavros, Agia Paraskevi

Agia Paraskevi
€ 250,000
3 rooms
103 m²
2 bathrooms
Floor 1
Lift
Balcony
Furnished
Listing updated on 04/22/2024
Description

reference: 10944

Προς Πώληση: Διαμέρισμα 103 τ.μ στην Αγία Παρασκευή, κατασκευής 1982 με πλήρη ανακαίνιση το 2021. Βρίσκεται στον 1ο όροφο (στο ύψος 2ου) και προσφέρεται πλήρως επιπλωμένο. Αυτή τη στιγμή είναι μισθωμένο με ενοίκιο 750 €/μήνα.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει WC, κλειστή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία. Το διαμέρισμα διαθέτει ασανσέρ, τεράστιες βεράντες περιμετρικά, πατάρι, πόρτα ασφαλείας, τέντες. Η θέρμανση είναι κεντρική πετρέλαιο, ενώ υπάρχουν και 4 κλιματιστικά. Υπάρχει ανοιχτή θέση στάθμευσης.

Η θέα από το διαμέρισμα είναι απεριόριστη, προς το βουνό. Η κατασκευή είναι μοντέρνα και έχει ανακαινιστεί πλήρως, βαμμένο, με δάπεδα από μάρμαρο και παρκέ. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, θερμοδιακοπής και σίτες.

Η ενεργειακή κλάση είναι Δ. Η πρόσβαση γίνεται από άσφαλτο, το ρεύμα είναι νυχτερινό και τριφασικό. Είναι επιτρεπτά τα κατοικίδια, διαθέτει θυροτηλεόραση, είναι φωτεινό και ο προσανατολισμός του είναι βορειοδυτικός. Βρίσκεται σε επίπεδο κλίσης σε οικιστική ζώνη. Κωδικός ακινήτου: 10944. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
103 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
External exposure
Balcony
Furnished
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 250,000
Energy efficiency
year of construction
1982
condition
Excellent / Refurbished
heating
Central, powered by gas oil
Energy Efficiency
Δ
Additional options

Contact the advertiser