Penthouse 137 m² with balcony, Metamorfosi Virona, Vironas

Vironas
€ 430,000
4 rooms
137 m²
2 bathrooms
Floor 8
Lift
Balcony
Listing updated on 04/22/2024
Description

reference: 10892

Πωλείται πολυτελές οροφοδιαμέρισμα στον 8ο όροφο, κατασκευής 2007, στην περιοχή του Βύρωνα, 137 τ.μ.. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει 3 δωμάτια και είναι διαθέσιμο άμεσα.

Η διαρρύθμιση του χώρου περιλαμβάνει WC, κλειστή κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι και τραπεζαρία. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη, ασανσέρ, βεράντα, δορυφορική κεραία, πατάρι, πόρτα ασφαλείας, τέντες και τζάκι. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει και ηλιακός θερμοσίφωνας, κλιματιστικά και μπόιλερ. Η θέση στάθμευσης είναι στο υπόγειο.

Η θέα από το ρετιρέ διαμέρισμα είναι απεριόριστη, ενώ παρέχεται και εξαιρετική θέα στο Λυκαβηττό. Τα δάπεδα είναι από παρκέ και πλακάκι, τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια. Το διαμέρισμα διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης σε εξέλιξη.

Είναι διαμπερές, γωνιακό και προσόψεως, ενώ η πρόσβαση γίνεται από άσφαλτο. Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση και επενδυτική χρήση. Επιτρέπονται κατοικίδια, είναι φωτεινό και ο προσανατολισμός του είναι νοτιοανατολικός.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cityproperties.gr με κωδικό ακινήτου: 10892.
Features
contract
Sale
type
Penthouse
surface
137 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
8° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 430,000
Energy efficiency
year of construction
2007
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser