Duplex 200 m², Dimokratias Sqr, Cholargos

Cholargos
€ 670,000
5+ rooms
200 m²
3+ bathrooms
Lift
Balcony
Listing updated on 04/24/2024
Description

reference: 9156

Προς πώληση βρίσκεται ένα πολυτελές διαμέρισμα σε δύο επίπεδα στον Χολαργό, με εντυπωσιακή θέα προς τον όροφο του Υμηττού. Το διαμέρισμα εκτείνεται σε συνολικά 200 τ.μ και βρίσκεται στον 4ο και 5ο όροφο ενός μοντέρνου κτιρίου κατασκευής 2005.

Στον 4ο όροφο, θα βρείτε ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα master υπνοδωμάτιο, ένα WC και ένα τζάκι για ζεστές ατμόσφαιρες τις χειμερινές νύχτες. Επιπλέον, υπάρχουν βεράντες όπου μπορείτε να απολαύσετε τον φρέσκο αέρα.

Στον 5ο όροφο, υπάρχει ένας χώρος καθιστικού, ένα μικρό κουζινάκι, τρία υπνοδωμάτια και δύο λουτρά. Εκεί θα βρείτε επίσης μπάρμπεκιου και επιπλέον βεράντες με θέα προς τον Υμηττό, ιδανικές για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Το διαμέρισμα διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός κλειστού πάρκινγκ, ενός γυμναστηρίου και ενός μικρού κουζινάκι στο ισόγειο. Τα δάπεδα είναι από δρύινο ξύλο και τα παράθυρα έχουν αλουμινένια κουφώματα και διπλά τζάμια για βέλτιστη μόνωση. Υπάρχει επίσης ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμός, ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός και ηλιακός θερμοσίφωνας.

Το ακίνητο βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, μόλις 500 μέτρα από το πάρκο Παπάγου και σε κοντινή απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό του μετρό. Το κτίριο αποτελείται από συνολικά 4 ανεξάρτητες κατοικίες σε ένα οικόπεδο 340 τ.μ. Το ακίνητο είναι ελεύθερο και έτοιμο για να φιλοξενήσει τη νέα σας οικογένεια, προσφέροντας έναν υψηλό βαθμό άνεσης και πολυτέλειας.

Ζώνη: Οικιστική,

Κωδικός ακινήτου: 9156, www.cityproperties.gr
Features
contract
Sale
type
Duplex
surface
200 m²
rooms
5+ (4 bedrooms, 2 others), 3+ bathrooms
floor
4° floor, with lift
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 670,000
Energy efficiency
year of construction
2005
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser