Maisonette Θέρμη, Center, Thermi

ThermiΘέρμη
€ 225,000
5 rooms
165 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/10/2024
Description

reference: 932779

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΘΕΡΜΗΣ - ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ συνολικής κύριας επιφανείας 165τμ περίπου, η οποία αποτελείται από 3 επίπεδα, ήτοι ημιυπόγειο, υπερυψωμένο ισόγειο και ένα όροφο άνωθεν αυτού. Το κάθε επίπεδο διαθέτει δύο μικρότερα ανισόπεδα τμήματα. Συγκεκριμένα, το υπόγειο συνολικής επιφανείας 50τμ περίπου περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο playroom και το λεβητοστάσιο της κατοικίας στο πρώτο ανισόπεδο τμήμα και στο δεύτερο τον χώρο της κουζίνας, ένα wc, έναν αποθηκευτικό χώρο και την εσωτερική κλίμακα που οδηγεί στο ανώγειο της κατοικίας. Σημειώνεται ότι κάτωθι του χώρου της κουζίνας έχει διαμορφωθεί ένας χαμηλοτάβανος αποθηκευτικός χώρος επιφανείας 15τμ περίπου. Το ανώγειο συνολικής επιφανείας 50μ περίπου περιλαμβάνει την κεντρική είσοδο της κατοικίας, έναν ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι και ένα wc στο πρώτο ανισόπεδο τμήμα και στο δεύτερο τον χώρο της τραπεζαρίας και την εσωτερική κλίμακα που οδηγεί στο υπόγειο αλλά και στον 1ο όροφο της κατοικίας. Στο επίπεδο αυτό υφίστανται και δύο εξώστες. Ο πρώτος εξυπηρετεί το σαλόνι στην πρόσοψη της κατοικίας και ο δεύτερος τον χώρο της τραπεζαρίας που βλέπει προς τον ακάλυπτο χώρο του συγκροτήματος. Τέλος, το υψηλότερο επίπεδο αυτής (1ος όροφος), συνολικής επιφανείας 50 τμ περίπου αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, χωλ, ένα wc, ένα πλήρες λουτρό και την εσωτερική σκάλα επικοινωνίας με το ανώγειο. Το επίπεδο αυτό διαθέτει και δύο εξώστες. Ο πρώτος εξυπηρετεί τα δύο υπνοδωμάτια στην πρόσοψη της κατοικίας και ο δεύτερος το υπνοδωμάτιο που βλέπει προς τον ακάλυπτο χώρο του συγκροτήματος. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη μεζονέτα με αποκλειστική χρήση του προκηπίου έμπροσθεν καθώς και του αύλειου χώρου στην πίσω πλευρά του συγκροτήματος. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας, διπλά θερμομονωτικά ηλεκτρικά κουφώματα αλουμινίου εξωτερικά με ρολά, ξύλινα πρεσσαριστά εσωτερικά κουφώματα και δάπεδα κεραμικών πλακιδίων σε όλους τους χώρους εκτός από τα υπνοδωμάτια που καλύπτονται από ξύλο. Θερμαίνεται με ατομικό λέβητα πετρελαίου, υπάρχει όμως και η δυνατότητα σύνδεσης με φυσικό αέριο, καθώς στην περιοχή υπάρχει το αντίστοιχο δίκτυο. Κάτωθι της στέγης υπάρχει αποθηκευτικός χώρος, προσβάσιμος μέσω καταπακτής. Η κατοικία βρίσκεται σε συγκρότημα καλής κατασκευής και συντηρήσεως, πολύ κοντά στην είσοδο-έξοδο του οικισμού της Θέρμης, αλλά και στο κέντρο αυτής, όπου μπορεί κανείς να βρει καταστήματα, σούπερ μάρκετ, κτλ.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Features
contract
Sale
type
Maisonette
surface
165 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
floor
1° floor
total building floors
3 floors
other features
Fireplace
Attic
Security door
External exposure
Balcony
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 225,000
Energy efficiency
  • Year of construction

    2008
  • Heating

    Independent, powered by gas oil
  • Energy certification

    Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser