1/20

Business for Sale

SikinosΕπαρχιακή Οδός Σίκινου-Αλοπρόνοιας 84010
€ 1,380,000
No walls
1,000 m²
3+ bathrooms

Note

Listing updated on 04/25/2024
Description

reference: Κ0253

Προσφέρεται προς πώληση μια εξαιρετική τουριστική επιχείρηση, το Porto Sikinos, ένα όμορφο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο στο νησί της Σίκινου. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μόλις 30 μέτρα από τη θάλασσα και 100 μέτρα από το λιμάνι, δημιουργώντας μια ιδανική τοποθεσία για τους επισκέπτες.

Αυτή η τουριστική επιχείρηση περιλαμβάνει 18 δωμάτια με συνολικά 37 κλίνες, με τον χώρο να περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό εστιατόριο και άλλους χώρους που προσφέρουν πολλές επιλογές διασκέδασης.

Αυτό το υπέροχο κατάλυμα μπορεί να αξιοποιηθεί όχι μόνο ως ξενοδοχείο αλλά και ως σπίτια για τις οικογένειες, προσφέροντας μια φιλόξενη και φιλική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, το Porto Sikinos διαθέτει ένα όμορφο κοκτέιλ μπαρ και εστιατόριο με βεράντα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φρέσκους χυμούς φρούτων, παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, σνακ, σαλάτες και μια ποικιλία από δροσερά κοκτέιλ.

Κάθε δωμάτιο είναι ευρύχωρο, με παραδοσιακή και μοντέρνα διακόσμηση, ενώ προσφέρει πλήρη εξοπλισμό για την άνετη διαμονή των επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένων κλιματισμού, τηλεόρασης, ιδιωτικής βεράντας και πολλά άλλα.

Επιπλέον υπηρεσίες περιλαμβάνουν πλυντήριο, υπηρεσίες αφύπνισης και ομπρέλες θαλάσσης για την άνετη διαμονή των επισκεπτών. Η όμορφη παραλία σε κοντινή απόσταση και το καταγάλανο νερό της Αιγαίου προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Features
Contract
Sale
Type
Business | Without walls
Surface
1,000 m²
Rooms
3+ bathrooms
Total building floors
3 floors
Car parking
1 in garage/box
Price information
Price
€ 1,380,000
Price per m²
1,380 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

Δ

Discover every corner of the property
+17 photos
Additional options

Contact the advertiser