Duplex Αγαθίου 31-35, 264 43, Πάτρα, Center, Patra

PatraΑγαθίου 31-35, 264 43, Πάτρα
€ 1,200/month
5 rooms
147 m²
3 bathrooms
No Lift
Balcony
Listing updated on 04/25/2024
Description

reference: 1-321

Κωδικός ακινήτου: 1-321 - Πάτρα Προάστιο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 147 τ.μ. σε οικόπεδο 450 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2005 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 10 τ.μ., κήπο, τζάκι, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σοφίτα, κεραμοσκεπή, playroom, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 60 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 700 μέτρα απόσταση από πόλη 5000 μέτρα - Τιμή: 1.200 €
Ο κωδικός ακινήτου 1-321 βρίσκεται στο προάστιο της Πάτρας, σε μια ήσυχη και καταπράσινη περιοχή, κοντά στον Προφήτη Ηλία. Πρόκειται για μια μεζονέτα 2 επιπέδων με συνολική επιφάνεια 147 τ.μ., που βρίσκεται σε οικόπεδο 450 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα master (και συγχρόνως διαθέτει και γκαρνταρόμπα) σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και ένα WC. Το ισόγειο 130 τ.μ.  διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ένα wc. Ο α΄όροφος διαθέτει 1 χώρο 17 τ.μ. ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας ή playroom. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε το 2005 και έχει ενεργειακή κλάση Β+, προσφέροντας υψηλή απόδοση στην ενεργειακή του κατανάλωση.

Η μεζονέτα διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, προσφέροντας άνεση και ζεστασιά καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Απολαύστε την απεριόριστη θέα από τα μεγάλα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες, ενώ οι κουφώματα αλουμινίου  με ηλεκτρικά ρολά  και τα διπλά τζάμια εξασφαλίζουν απόλυτη ησυχία και μόνωση από το κρύο και τον ήχο.

Το εσωτερικό της μεζονέτας είναι εξίσου εντυπωσιακό, με πατώματα από πλακάκι και ξύλο, έντονες αντιθέσεις χρωμάτων και μια θερμή ατμόσφαιρα που καλωσορίζει τους επισκέπτες. Η θωρακισμένη πόρτα και οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν ασφάλεια και ευκολία στην αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων.

Στον εξωτερικό χώρο θα βρείτε έναν όμορφο κήπο, ιδανικό για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη φύση. Ταυτόχρονα, οι μεγάλες βεράντες και τα μπαλκόνια 60 τ.μ. στεγασμένα με πέργκολα , σας προσφέρουν τον ιδανικό χώρο για να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας με θέα το τοπίο.

Η μεζονέτα διαθέτει επίσης αποθήκη 10 τ.μ., παρκινγκ και ηλεκτρικές συσκευές, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως playroom ή γραφείο. Επιπλέον, διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και σοφίτα, προσφέροντας επιπλέον χώρο αποθήκευσης και ευελιξία.

Η τοποθεσία της μεζονέτας είναι ιδανική, με απόσταση 700 μέτρα από τη θάλασσα και 5000 μέτρα από την πόλη της Πάτρας. Απολαύστε την ηρεμία της εξοχής και την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις της πόλης.

Τέλος, το ακίνητο διαθέτει νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά και εσωτερική σκάλα, προσφέροντας άνετη διαβίωση για όλη την οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε σε ένα μοναδικό ακίνητο με όλες τις ανέσεις και την άνεση που χρειάζεστε. Η τιμή ενοικίασης είναι 1.200 €
Features
contract
Rent
type
Duplex | Luxury property
surface
147 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Attic
Security door
External exposure
Balcony
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 1,200/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
2005
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
B+
Additional options

Contact the advertiser