1/5

Commercial property for Sale

ThermiΚουγιάμη Αποστόλου, 44
€ 450,000
178 m²
2 bathrooms

Note

Listing updated on 05/13/2024
Description

reference: EK-6605935

Στον κεντρικότερο δρόμο της επέκτασης Θέρμης (στη διεύθυνση Α. Κουγιάμη 44, απέναντι από τα ψιλικά "Χρηστάκης"), πρόκειται να ανεγερθούν τρεις διώροφες οικοδομές. Τα δύο κτίρια θα αποτελούνται από δύο ισόγεια καταστήματα και δύο διαμερίσματα με σοφίτες το καθένα, ενώ το τρίτο θα αποτελείται μόνο από διαμερίσματα. Μαζί με αυτά, προβλέπονται και υπόγειες αποθήκες, καθώς και αποκλειστικές θέσεις στάθμευσης. Έχει πραγματοποιηθεί εδαφοτεχνική μελέτη από μεγάλο γραφείο της πόλης για το έδαφος-υπέδαφος του οικοπέδου.
Τα καταστήματα θα έχουν καθαρή επιφάνεια 87τ.μ., 23τ.μ. κοινόχρηστα, και 68τ.μ. υπόγειο βοηθητικό χώρο με εσωτερική σκάλα (συνολικά 178τ.μ.). Επιπλέον, στην είσοδο της οικοδομής θα υπάρχει ασανσέρ που οδηγεί στον υπόγειο χώρο. Μπροστά από την είσοδο κάθε καταστήματος θα υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης.
Όλα τα διαμερίσματα θα διαθέτουν ενδοδαπέδια θέρμανση με ατομικό λέβητα αερίου, ηχομόνωση τοιχοποιίας και δαπέδου, υγρομόνωση, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, ενεργειακά κουφώματα με ηλεκτρικά παντζούρια και σίτες, αλλά και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης με απομακρυσμένη επικοινωνία.
Τα κτίρια βρίσκονται δίπλα σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και δημόσια σχολεία, ενώ σε απόσταση 80 μέτρων βρίσκεται μεγάλη παιδική χαρά και σύντομα νηπιαγωγείο-δημοτικό. Επιπλέον, ανήκουν στα ελάχιστα καταστήματα σε ολόκληρη την επέκταση Θέρμης και βρίσκονται σε δρόμο με τη μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων, καθώς ο δρόμος μπροστά από τα καταστήματα καταλήγει σε Θέρμη, Πανόραμα, Τριάδι κ.λπ.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή από κοντά.
Features
Contract
Sale
Type
Commercial property
Surface
178 m²
Rooms
2 bathrooms
Total building floors
2 floors
Car parking
1 in garage/box
Other features
  • Alarm system
  • External exposure
  • Security door
Price information
Price
€ 450,000
Price per m²
2,528 €/m²
Detail of costs
Condominium fees
€ 15/month
Energy efficiency

Energy consumption

A+

Discover every corner of the property
+2 photos
Additional options

Contact the advertiser

Private person