Duplex Θέρμη, Center, Thermi

ThermiΘέρμη
€ 240,000
4 rooms
138 m²
2 bathrooms
No Lift
Listing updated on 06/03/2024
Description

reference: 1-650


Πωλείται μια εκπληκτική μεζονέτα δύο επιπέδων με αυλή στην Θέρμη, σε μία ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της περιοχής. Το ακίνητο διαθέτει κωδικό 1-650 και είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια σύγχρονη και πολυτελή κατοικία.

Η μεζονέτα είναι νεόδμητη και έχει συνολική επιφάνεια 130 τ.μ. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια κουζίνα με σύγχρονες εντοιχισμένες συσκευές, ένα μπάνιο και ένα WC.

Η κατασκευή της ολοκληρώθηκε το 2024 και η μεζονέτα διαθέτει ενεργειακή κλάση Α, ενώ η θέρμανση γίνεται μέσω ενδοδαπέδιας αντλίας θερμότητας. Απολαύστε την υπέροχη θέα στο ανοιχτό ορίζοντα από τα παράθυρα με συνθετικά κουφώματα, ενώ τα πατώματα είναι από πλακάκι.

Η πόρτα ασφαλείας εγγυάται την ασφάλεια της κατοικίας σας, ενώ οι εντοιχισμένες ντουλάπες προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Η μεζονέτα έχει προνομιακή πρόσβαση για ΑΜΕΑ και διαθέτει επίσης πάρκινγκ και αποθήκη 5 τ.μ. στο ισόγειο. Απολαύστε τις εξωτερικές σας στιγμές στον κήπο και απολαύστε τη ζεστασιά του τζακιού τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Η προεγκατάσταση για κλιματισμό, η θέρμανση ανά επίπεδο και η προεγκατάσταση για συναγερμό είναι μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα αυτού του ακινήτου.



Επιπλέον, η μεζονέτα διαθέτει τριπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα και σκάλες εισόδου από ποιοτικά υλικά. Το laundry room, η θυροτηλεόραση και η ανοιχτωσιά συμπληρώνουν τις πολυάριθμες παροχές αυτού του ακινήτου.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δική σας αυτήν την υπέροχη μεζονέτα στην Θέρμη με τιμή 245.000 €. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας για να την δείτε από κοντά. Κωδικός ακινήτου: 1-650



p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px Helvetica Neue; min-height: 15.0px}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px Helvetica Neue}





Προσοχή! Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.


Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στην εταιρεία μας, οι οποίες πιθανό να υπόκεινται σε τυχόν τυπογραφικά λάθη ή αλλαγή τιμής από τον ίδιο.




Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται.




Για την ενοικίαση διαμερίσματος η μεσιτική αμοιβή είναι ένα ενοίκιο πλέον ΦΠΑ. Για την πώληση ενός ακινήτου πάνω από 50,000 ευρώ είναι 2% πλέον ΦΠΑ και 1000 ευρώ πλέον ΦΠΑ για τιμή πώλησης μικρότερης των 50,000 ευρώ.




Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε το site του γραφείου μας: https://www.concepthouse.gr/













Features
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
138 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
Ground floor, with disabled access
total building floors
2 floors
Car parking
1 in garage/box
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Private garden
Expenses
price
€ 240,000
Energy efficiency
year of construction
2023
condition
New / Under construction
heating
Independent, floor heating, power supply
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser