Duplex 160 m², Stalos, Nea Kidonia

Nea Kidonia
€ 275,000
5+ rooms
160 m²
3 bathrooms
Balcony
Listing updated on 05/15/2024
Description

reference: EK-6690613

Διαμέρισμα-Μεζονέτα, 4 υπνοδωματίων εμβαδού 160 τ.μ. , Α΄και Β΄ορόφου τριώροφης οικοδομής κτισμένης σε οικόπεδο 510 τ.μ., είναι διαθέσιμη προς πώληση σε εξαιρετικό σημείο στην περιοχή του κάτω Στάλου.
Η διαρρύθμιση των χώρων έχει ως εξής:
Στον πρώτο όροφο θα συναντήσετε, μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο το σαλόνι με την τραπεζαρία, την κουζίνα που χωρίζεται πολύ έξυπνα από τον ενιαίο με την εσωτερική σκάλα, 2 υπνοδωμάτια, ένα wc και ένα μεγαλύτερο μπάνιο με μπανιέρα.
Στον δεύτερο όροφο θα ανεβείτε από την ξύλινη, εσωτερική σκάλα.Εκεί θα δείτε έναν χώρο ο οποίος έχει διαμορφωθεί σε καθιστικό με υπέροχη θέα και πρόσβαση στην μεγάλη βεράντα του σπιτιού, 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με μπανιέρα.
Σε ολόκληρο το σπίτι- και στους δυο ορόφους -υπάρχουν περιμετρικά μπαλκόνια.Στην βόρεια πλευρά η θέα είναι καταπληκτική και ανεμπόδιστη στη θάλασσα, από το νησί των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τα Χανιά.
Η περιοχή του Σταλού βρίσκεται σε απόσταση 7 χλμ. από το κέντρο των Χανίων, πολύ κοντά σε παράλιες ,στάσεις λεωφορείων, επιχειρήσεις εστίασης αλλά και διαφόρων ειδών εμπορικά καταστήματα.
Ειναι ένα ακίνητο που πραγματικά αξίζει να επενδύσετε διότι με μια ελαφριά ανακαίνιση μπορεί να γίνει το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν.
Features
contract
Sale
type
Duplex
surface
160 m²
rooms
5+ (4 bedrooms, 2 others), 3 bathrooms
total building floors
2 floors
other features
Balcony
Expenses
price
€ 275,000
Energy efficiency
year of construction
1988
Energy Efficiency
Η
Additional options

Contact the advertiser