4-room flat Βούλα, Dikigorika, Voula

VoulaΒούλα
€ 990,000
€ 1,200,000(-17.5%)
5+ rooms
160 m²
2 bathrooms
Floor G
No Lift
Balcony
Furnished
Listing updated on 06/13/2024
Description

reference: 949899

Μπείτε σε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης κομψότητας σε αυτό το όμορφα ανακαινισμένο διαμέρισμα, με ευάερη και φωτεινή ατμόσφαιρα. Η ευρύχωρη διαρρύθμιση περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, δύο κουζίνες και δύο σαλόνια, καθιστώντας το ιδανικό για οικογένειες ή όσους αγαπούν τη διασκέδαση. Ο σχεδιασμός του διαμερίσματος συνδυάζει άψογα την πολυτέλεια και τη λειτουργικότητα, με φινιρίσματα υψηλής ποιότητας και κορυφαίες ανέσεις.

Απολαύστε την άνεση της σύγχρονης διαβίωσης με χαρακτηριστικά όπως κεντρική θέρμανση, κλιματισμό και ηλιακό σύστημα νερού. Το ακίνητο προσφέρει επίσης απαράμιλλη ασφάλεια με ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού, κάμερες ασφαλείας και ανιχνευτές καπνού.

Ο καταπράσινος κήπος με το χώρο μπάρμπεκιου είναι ιδανικός για υπαίθριες συγκεντρώσεις, ενώ η εσωτερική αυλή προσφέρει ένα ιδιωτικό καταφύγιο. Με την εγγύτητά του σε διάφορες ανέσεις και την παραλία, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει έναν τρόπο ζωής απαράμιλλης πολυτέλειας και άνεσης.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο στη Βούλα, όπου η κομψότητα συναντά τη σύγχρονη ζωή.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια θέαση και να ζήσετε την πολυτέλεια της Eλληνικής Ριβιέρας από πρώτο χέρι.

Τιμή: €1.200.000. Athens Living, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2114148285, email: info@athens-living.com, website: www.athens-living.com
Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
160 m²
rooms
5+ (4 bedrooms, 3 others), 2 bathrooms
floor
Ground floor
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 990,000
Energy efficiency
year of construction
2010
condition
Excellent / Refurbished
heating
Central, powered by gas oil
Energy Efficiency
B+
Additional options

Contact the advertiser