2-room flat Αριστείδου 142-144, Center, Kallithea

KallitheaΑριστείδου 142-144
€ 165,000
3 rooms
95 m²
2 bathrooms
Floor 2
Lift
Listing updated on 05/23/2024
Description

reference: 1-1017


Πωλείται διαμέρισμα 95 τ.μ. στον 2ο όροφο, προσόψεως και διαμπερές, στην Καλλιθέα, στα νότια προάστια. Κατασκευασμένο το 1977,  αυτό το φωτεινό και ευρύχωρο διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με μπαλκόνι, WC και λουτρό. Όλοι οι χώροι του διαμερίσματος πλημμυρίζουν από φυσικό φως χάρη στον νότιο προσανατολισμό του. Το διαμέρισμα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με σίτες, πόρτα ασφαλείας και άνετα μπαλκόνια μπροστά και πίσω, ιδανικά για καθημερινή χρήση.
Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται κοντά σε σταθμό ΗΣΑΠ και άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς, προσφέροντας άμεση και εύκολη πρόσβαση σε κάθε είδους κατάστημα και υπηρεσία. Το διαμέρισμα απαιτεί λίγα χρήματα για ανακαίνιση, δίνοντάς σας την ευκαιρία να το διαμορφώσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Είναι κατάλληλο όχι μόνο για κατοικία αλλά και για επαγγελματική χρήση (όχι κατάστημα), καθιστώντας το μια ευέλικτη επιλογή για πολλαπλές χρήσεις.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το διαμέρισμα σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Καλλιθέας, ιδανικό για οικογένειες, ζευγάρια ή επενδυτές. Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού επίσκεψης, επικοινωνήστε μαζί μας. Για την υπόδειξη του ακινήτου προβλέπεται η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
95 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
2° floor, with lift, with disabled access
other features
Security door
External exposure
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 165,000
condominium fees
€ 30/month
Energy efficiency
year of construction
1977
heating
Central, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser