Single family villa, excellent condition, 150 m², Kounoupidiana, Akrotiri

Akrotiri
€ 600,000
4 rooms
150 m²
2 bathrooms
No Lift
Furnished
Listing updated on 06/08/2024
Description

reference: 30-2922


Πωλείται βίλα ιδιαίτερης αισθητικής δυο επιπέδων στην περιοχή του Ακρωτηρίου Χανίων με απεριόριστη θέα. Η βίλα βρίσκεται σε οικόπεδο 2,3 στρεμμάτων. Στο οικόπεδο βρίσκεται ένα μεγάλο εντοιχισμένο μπάρμπεκιου, μια μεγάλη ορθογώνια πισίνα 29τμ, μια μικρή πετρόχτιστη ορθόδοξη εκκλησία 20τμ και ένα οικόπεδο 800τμ περίπου με 30 ελιές.
Η κατοικία είναι δυο επιπέδων με ξεχωριστό σχεδιασμό και διατίθεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη. Το κτίσμα είναι επιφάνειας 150 (καθαρά) περίπου και στο πίσω μέρος υπάρχει ιδιωτικός κλειστός χώρος 40τμ για στάθμευση δύο αυτοκινήτων. Το ισόγειο έχει επιφάνεια 85τμ και αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας. Διαθέτει ένα ευρύχωρο και φωτεινό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και αυτόνομο μπαλκόνι με απεριόριστη θέα και ένα μπάνιο. Ανεβαίνοντας, με μια εσωτερική σκάλα, στον πρώτο όροφο επιφάνειας 44τμ υπάρχουν δύο ευρύχωρα και φωτεινά υπνοδωμάτια με διπλά κρεβάτια και διαθέτουν παράθυρο και μπαλκόνι με απεριόριστη πανοραμική θέα στο βουνό και στη θάλασσα.Έχει ξεχωριστή αισθητική με στοιχεία παραδοσιακής κρητικής κατοικίας με μοντέρνα στοιχεία. Η τοποθεσία του είναι ιδανική για ηρεμία, χαλάρωση με πολυτέλεια μόλις 4χλμ από το αεροδρόμιο, 3,5χλμ από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Κρήτης (Σταυρός, Μαράθι, Καλαθάς και 11χλμ από το κέντρο των Χανίων. 

Η κατοικία είναι ιδανική για μόνιμη ή εξοχική κατοικία αλλά και για επενδυτικούς σκοπούς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ραντεβού υπόδειξης μην διστάσετε να καλέσετε τη σύμβουλο ακινήτων, Γεωργιακάκη Ισμήνη στο τηλέφωνο επικοινωνίας (+30)6983054598.
Features
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
150 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
Ground floor
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
Pool
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 600,000
Energy efficiency
year of construction
2008
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, power supply
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser