3-room flat to be refurbished, third floor, Center, Voula

Voula
€ 630,000
5 rooms
155 m²
2 bathrooms
Floor 3
Lift
Balcony
Listing updated on 05/29/2024
Description

reference: S1221

Αξιόλογο οροφοδιαμέρισμα εξαιρετικής διαρρύθμισης σε κτίριο κατασκευής 1976. Βρίσκεται σε καταπληκτικό σημείο της Βούλας πολύ κοντά στην παραλία καθώς και το εμπορικό κέντρο της περιοχής και σε σύντομο περπάτημα από την Γλυφάδα.

Το διαμέρισμα είναι στον 3ο όροφο 155τμ και διαθέτει μεγάλο χώρο υποδοχής με τζάκι, χωριστή τραπεζαρία ή δεύτερο καθιστικό καθώς και μεγάλη ανοιχτή κουζίνα. Ο χώρος οδηγεί σε μεγάλες βεράντες με ωραίο άνοιγμα. Υπάρχουν 3 άνετα υπνοδωμάτια με άπλετες ντουλάπες, 1 μπάνιο και 1 WC καθώς και μια αποθήκη εντός του διαμερίσματος. Διαθέτει ακόμη κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο. Το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
155 m²
rooms
5 (3 bedrooms, 2 others), 2 bathrooms
floor
3° floor, with lift, with disabled access
other features
Fireplace
Alarm system
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Shared garden
Expenses
price
€ 630,000
Energy efficiency
year of construction
1976
condition
To be refurbished
heating
Central, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser