Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Διάδρομος
Υπνοδωμάτιο
W.C
W.C
1/8
Κουζίνα
Διάδρομος

1-bedroom flat ground floor, Peraia, Thermaikos

Thermaikos
€ 90,000
2 rooms
40 m²
1 bathroom
Floor G
No Lift

Note

Listing updated on 05/30/2024
Description

reference: 2-658

Κωδικός ακινήτου: 2-658 - Θερμαϊκός Περαία ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 40 τ.μ. μόνο 200 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1995 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, A/C, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά - Τιμή: 90.000 €
Αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα 40 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στο καλύτερο και πιο κεντρικό σημείο της Περαίας, αποτελώντας μια σπάνια ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν πανέμορφο χώρο διαβίωσης. Με αρχιτεκτονική που αντανακλά την αισθητική του 1995, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια αρμονική ένωση μεταξύ παραδοσιακού και μοντέρνου.

Το ευρύχωρο δωμάτιο σαλοκουζίνας αποπνέει ζεστασιά και φωτεινότητα, ενώ το μπάνιο διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις που χρειάζεστε για την καθημερινή σας άνεση.

Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο κλιματιστικό για τη διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας όλο τον χρόνο. Επιπλέον, η οικοδομή διαθέτει αέριο, επιτρέποντας την εγκατάσταση χωρίς κοινόχρηστα, γεγονός που αυξάνει την οικονομική αποδοτικότητα.

Αυτή η μοναδική ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ένα ραντεβού και να ανακαλύψετε αυτό το απίστευτο διαμέρισμα προσωπικά.
Features
Type
Apartment
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Lift
No
Surface
40 m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Furnished
No
Balcony
No
Heating
Independent, power supply
Other features
  • External exposure
  • Window frames in double glass / PVC
Price information
Price
€ 90,000
Price per m²
2,250 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

A

Discover every corner of the property
+5 photos
Additional options

Contact the advertiser