3-room flat Χαλάνδρι, Rizareios, Chalandri

ChalandriΧαλάνδρι
€ 530,000
4 rooms
118 m²
2 bathrooms
Floor 4
Lift
Listing updated on 05/30/2024
Description

reference: 648200

Κωδικός ακινήτου: 8-1368 - Χαλάνδρι Ριζάρειος ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα στον 4 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 118 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένο το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αερίου, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 17 τ.μ., κήπο, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 20 τ.μ. - Τιμή: 530.000 € Το διαμέρισμα χωροθετείται στην περιοχή της Ριζαρείου Σχολής στο Χαλάνδρι, σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά ,αμιγώς οικιστική, με πάρκα και σχολεία, σε απόσταση 800 μ. από το κέντρο του Χαλανδρίου με άμεση και εύκολη πρόσβαση σε κεντρικές οδικές αρτηρίες όπως η Κηφισίας και η Αττική Οδός.
Πρόκειται για πενταόροφο σύγχρονο κτίριο υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, κατηγορίας ενεργειακής κλάσης Α+ με συστήματα κουφωμάτων βαρέως τύπου θερμοδιακοπής, διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες και εξωτερική θερμομόνωση πάχους 12 εκ. που προσφέρει θερμική άνεση και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας στους μελλοντικούς χρήστες του. Στο πίσω μέρος του κτιρίου διαμορφώνεται κήπος έκτασης 200 μ. περίπου δίνοντας αίσθηση φυσικού περιβάλλοντος στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου. Πέραν της αρχιτεκτονική μελέτης του κτιρίου έχουν εκπονηθεί υποστηρικτικές μελέτες φωτισμού και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου.
Οι κατοικίες είναι σχεδιασμένες με κέλυφος ικανής και κατάλληλης θερμικής μάζας βάσει του Ελληνικού εύκρατου κλίματος με ζεστά καλοκαίρια όπου δρα ως ασπίδα προστασίας για όλες τις καιρικές συνθήκες ικανό να απορροφά σημαντική ποσότητα θερμότητας χωρίς να επιβαρύνεται το εσωτερικό των κτιρίων.
Η θερμική προστασία του κελύφους συμβάλλει στην διατήρηση της εσωτερικής θερμικής άνεσης, διασφαλίζοντας ήπιες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, γεγονός που οδηγεί στην περιορισμένη χρήση τεχνητού κλιματισμού με σημαντική εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους.
Το κτίριο έχει σχεδιαστεί με βάση το βέλτιστο εργονομικό σχεδιασμό και με γνώμονα την καλύτερη δυνατή λειτουργικότητα των χώρων.
Έχει γίνει επιλογή άριστης ποιότητας υλικών τα οποία συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας και προδιαγραφών και τις σχετικές πιστοποιήσεις ελέγχου.
Το κτίριο είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει τη μέγιστη δυνατή αυτονομία σε κάθε όροφο έχοντας ένα διαμέρισμα ανά στάθμη (οροφοδιαμερίσματα).
Το σύστημα θέρμανσης για την απόδοση θερμότητας είναι ενδοδαπέδιο μέσω επιτοίχιας ατομικής μονάδας φυσικού αεριού με πλήρη αυτονομία διαμερίσματος και κάθε χώρου (σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτια) μέσω ξεχωριστών θερμοστατών.
Για την ψύξη θα τοποθετηθούν κλιματιστικές μονάδες διαιρούμενου τύπου, μια σε κάθε χώρο.
Επιπλέον κάθε διαμέρισμα θα έχει εγκατεστημένο και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Σε κάθε διαμέρισμα αναλογεί υπόγεια αποθήκη και μία θέση στάθμευσης.
Σε κάθε θέση στάθμευσης εγκαθίσταται ανεξάρτητη παροχή για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκίνητου.
Το οροφοδιαμέρισμα του 4ου ορόφου επιφάνειας 118τμ το οποίο αναπτύσσεται σε καθιστικό,
τραπεζαρία, κουζίνα έχει τρία υπνοδωμάτια και δυο μπάνια.
Ο εξώστης μπροστά από το σαλόνι και την κουζίνα είναι επιφάνειας περίπου 20τμ. Επιπλέον κάθε υπνοδωμάτιο έχει πρόσβαση σε
εξώστη. Στο διαμέρισμα ανήκει μια υπόγεια θέση στάθμευσης
στο ισόγειο και μια αποθήκη επιφάνειας 17τμ στο υπόγειο.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
118 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
4° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
External exposure
Shared garden
Expenses
price
€ 530,000
Energy efficiency
year of construction
2023
condition
New / Under construction
heating
Independent, floor heating, powered by methane
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser