Single family villa 260 m², Ano Scholari, Mikra

Mikra
€ 600,000
5+ rooms
260 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony
Listing updated on 06/03/2024
Description

reference: W-02VX5X

Εάν αναζητάτε την ελευθερία, αν τα όριά σας είναι μόνο ο ουρανός και ο ορίζοντας, αν η επιστροφή στο σπίτι θέλετε να σας δίνει την ευκαιρία να πλησιάζετε πιο κοντά στη φύση, τότε αυτή η μονοκατοικία θα μπορούσε να είναι το νέο σας απόκτημα! Στην Καρδία σε ένα ήσυχο μέρος με εύκολη πρόσβαση στην πόλη της Θεσσαλονίκης βρίσκεται αυτό το ακίνητο με τον υπέροχα φροντισμένο κήπο. Πρόκειται για μία βίλα 260 τ.μ. που απλώνεται σε έκταση 3 στρεμμάτων με θέα θάλασσα καθώς και ένα δευτερεύον οίκημα με ιδιαίτερη country αισθητική. Η κύρια κατοικία αποτελείται από το σαλόνι, την τραπεζαρία , την κουζίνα , το WC επισκεπτών καθώς και ένα καθιστικό-το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί σε δωμάτιο αφού έχει και το δικό του μπάνιο. Στον επάνω όροφο συναντάμε 2 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, όπως επίσης και το master bedroom με ensuite μπάνιο και γκαρνταρόμπα. Από τα μπαλκόνια μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στον κήπο και στον ορίζοντα, τη θάλασσα.
Το δεύτερο κτίσμα ιδιαίτερης rustic country αρχιτεκτονικής, βγαλμένο από παραμύθι, αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλοκουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Επιπλέον, διαθέτει πατάρι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο. Ο κήπος του σπιτιού είναι καταπράσινος με ψηλά δέντρα που προσφέρουν σκιά, παιδικές κούνιες ,τσουλήθρα ,συντριβάνι και πολλά όμορφα φυτά.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Καρδία Θεσσαλονίκης βρίσκεται στα νότια της Θεσσαλονίκης, και αποτελεί ένα αμφιθεατρικό προάστιο με εξαιρετική θέα στη θάλασσα. Πολύ κοντά στο αεροδρόμιο και άμεση πρόσβαση σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, καθώς βρίσκεται ακριβώς στην κεντρική αρτηρία της Μουδανίων-Θεσσαλονίκης. Επίσης, βρίσκεται κοντά στον Τρίλοφο, το Πλαγιάρι και το Σχολάρι.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για κατοίκηση για όσους αγαπούν την ησυχία και τη φύση καθώς βρίσκεται σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Διαθέτει μια δική της μικρή αγορά και συγκοινωνία απο τον ΟΑΣΘ.

Υπάρχουν ακίνητα διαφόρων ειδών: από οικόπεδα, διαμερίσματα, μεζονέτες και μοναδικές μονοκατοικίες.
Features
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
260 m²
rooms
5+ (6 bedrooms, 3 others), 3+ bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Attic
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Private garden
Expenses
price
€ 600,000
Energy efficiency
year of construction
2008
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser