2-room flat sixth floor, Lofos Filaretou, Kallithea

Kallithea
€ 300,000
3 rooms
98 m²
2 bathrooms
Floor 6
Lift
Balcony
Listing updated on 06/26/2024
Description

reference: 17981

Το ακίνητο βρίσκεται στην Καλλιθέα, ένα πολυπληθές προάστιο των Αθηνών και δήμο του Νοτίου Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής. Η Καλλιθέα διαθέτει μόνιμο πληθυσμό 100.641 κατοίκων και έχει πυκνότητα πληθυσμού 21.192 κατοίκους ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο, καθιστώντας την τον πιο πυκνοκατοικημένο δήμο της Ελλάδας.

Ο οικιστικός πυρήνας της Καλλιθέας είναι η πλατεία Δαβάκη, που βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας. Το ακίνητό μας απέχει μόλις 9 λεπτά με τα πόδια από αυτή την κεντρική πλατεία, προσφέροντας την άνεση της άμεσης πρόσβασης σε έναν από τους κύριους κόμβους της περιοχής.

Η περιοχή είναι γνωστή για την ήσυχη και φιλόξενη ατμόσφαιρά της, παρά την υψηλή πυκνότητα πληθυσμού, καθιστώντας την ιδανική για όσους επιθυμούν να ζουν κοντά στο κέντρο της πόλης χωρίς να θυσιάζουν την ηρεμία τους. Επιπλέον, η γειτονιά διαθέτει εύκολη πρόσβαση σε κεντρική αγορά, καλύπτοντας όλες τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων. Η Καλλιθέα προσφέρει επίσης πολλές επιλογές σε καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και χώρους αναψυχής, προσφέροντας μια ζωντανή και πολυδιάστατη ατμόσφαιρα.

Το διαμέρισμα, κατασκευής 1996, είναι 98 τ.μ. και βρίσκεται στον 6ο όροφο της πολυκατοικίας. Διαθέτει δύο άνετα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, ενώ ξεχωρίζει για τα δύο μεγάλα μπαλκόνια που περιβάλλουν το διαμέρισμα, προσφέροντας εξαιρετική θέα και άπλετο φυσικό φως. Το ακίνητο περιλαμβάνει επίσης μια υπόγεια αποθήκη 14,11 τ.μ. και δύο θέσεις στάθμευσης, εξασφαλίζοντας επιπλέον χώρους αποθήκευσης και άνεση στη στάθμευση.

Συνολικά, αυτό το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν άνετο και λειτουργικό χώρο διαβίωσης σε μια από τις πιο ζωντανές και καλά εξυπηρετούμενες περιοχές της Αθήνας. Με την ιδανική του τοποθεσία και τις σύγχρονες ανέσεις που προσφέρει, το διαμέρισμα αυτό υπόσχεται να καλύψει πλήρως τις ανάγκες κάθε οικογένειας ή επαγγελματία.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8564
☎️ 210 6812500
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
98 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
6° floor, with lift
Car parking
2 in garage/box
other features
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 300,000
Energy efficiency
year of construction
1996
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
Δ
Additional options

Contact the advertiser