2-room flat first floor, Tzitzifies, Kallithea

Kallithea
€ 190,000
3 rooms
88 m²
1 bathroom
Floor 1
Lift
Listing updated on 06/18/2024
Description

reference: ΤΣΓ8604

 

Ερωτευτείτε αυτό το υπέροχο διαμέρισμα των 88 τ.μ , σε ιδανική τοποθεσία στην γειτονιά των Τζιτζιφιών της Καλλιθέας . Φωλιασμένο σε ένα ήρεμο περιβάλλον, αυτή η επιθυμητή ιδιοκτησία με δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο βρίσκεται στον 1ο όροφο, επιδεικνύοντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό άνεσης και κομψότητας. Απολαύστε μια ευρύχωρη διαρρύθμιση με πάτωμα από πλακάκι και ενισχυμένη από άφθονο φυσικό φως, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον παντού. Ο ευάερος και φωτεινός χαρακτήρας του επεκτείνεται σε ένα ευρύχωρο σαλόνι, έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία των επισκεπτών. Ένας ξεχωριστός χώρος κουζίνας εξοπλισμένος με όλες τις απαραίτητες ανέσεις που εξασφαλίζει άνετες γαστρονομικές εμπειρίες στο σπίτι. 

Το σύστημα κεντρικής θέρμανσης, υπάρχει για να κρατήσει  μακριά τις ψυχρές μέρες και διασφαλίζοντας ότι το σπίτι παραμένει άνετο όλο το χρόνο. Για ευκολία και ηρεμία, το κατάλυμα διαθέτει ειδική θέση στάθμευσης και πόρτα ασφαλείας, ενισχύοντας την ασφάλεια και την ιδιωτικότητά σας. 

Αρκετά κοντά, θα σας υποδεχτεί η πολυσύχναστη τοπική αγορά, ιδανική για τις καθημερινές σας ανάγκες, και το μαγευτικό κοντινό πάρκο Νιάρχου, ένα φυσικό καταφύγιο για χαλαρούς περιπάτους και υπαίθριες δραστηριότητες.

Ξεκλειδώστε τον τρόπο ζωής που επιθυμείτε και σας αξίζει με αυτό το εξαιρετικό διαμέρισμα στην καρδιά των Τζιτζιφιών, Καλλιθέα Αθήνας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι από αυτήν την ήσυχη τοποθεσία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε μια επίδειξη ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο. Το σπίτι των ονείρων σας απέχει μόλις ένα τηλεφώνημα. Τιμή 190.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #ΤΣΓ8604

 

Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
88 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
External exposure
Expenses
price
€ 190,000
Energy efficiency
year of construction
1990
heating
Central, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser