Duplex 210 m², Kefallinion, Alimos

Alimos
€ 3,300/month
4 rooms
210 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony
Listing updated on 06/04/2024
Description

reference: 11636

Στην περιοχή του Αλίμου, διατίθεται προς ενοικίαση μια πολυτελής μεζονέτα 210 τ.μ., κατασκευής 2012. Το ακίνητο εκτείνεται σε υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο και είναι άμεσα διαθέσιμο.

Η μεζονέτα περιλαμβάνει τρία ευρύχωρα δωμάτια, δύο μπάνια και δύο WC, βεστιάριο, βοηθητικούς χώρους, ανοικτή κουζίνα, μάστερ υπνοδωμάτιο, σαλόνι και τραπεζαρία. Διαθέτει αποθήκη, βεράντα, γυμναστήριο, δορυφορική κεραία, θερμοπρόσοψη, κήπο, πατάρι και ιδιωτική πισίνα. Επίσης, περιλαμβάνει πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, τζάκι και τζακούζι.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο και υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας και κλιματιστικά. Υπάρχουν δύο ανοιχτές θέσεις στάθμευσης. Η θέα είναι καλή και το ακίνητο είναι βαμμένο πρόσφατα. Τα δάπεδα είναι καλυμμένα με παρκέ και πλακάκι, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά ρολά και θερμοδιακοπής, καθώς και σίτες.

Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι υπό έκδοση. Η μεζονέτα είναι γωνιακή, διαμπερής και προσόψεως, με πρόσβαση από άσφαλτο και τριφασικό ρεύμα. Είναι κατάλληλη και για επαγγελματική και επενδυτική χρήση. Επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν δομημένη καλωδίωση, ηχομόνωση, θυροτηλεόραση, περιφραγμένο χώρο και φωτεινότητα. Ο προσανατολισμός είναι νοτιοανατολικός και η κλίση είναι επίπεδη. Βρίσκεται σε οικιστική ζώνη και επιτρέπονται κατοικίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον κωδικό ακινήτου 11636 στο www.cityproperties.gr.
Features
contract
Rent
type
Duplex
surface
210 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Pool
TV system with satellite dish
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 3,300/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
2012
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser