Single family villa, excellent condition, 300 m², Golf, Glyfada

Glyfada
€ 9,000/month
5+ rooms
300 m²
3+ bathrooms
Lift
Balcony
Furnished
Listing updated on 06/05/2024
Description

reference: 656088


Κωδικός ακινήτου: 656088 - Σε μία από τις πιο αναζωογονητικές και κομψές περιοχές της Γλυφάδας, η Γλυφάδα Γκολφ, βρίσκεται αυτή η εντυπωσιακή βίλα προς ενοικίαση. Ανακαινισμένη με μεράκι και φροντίδα, η βίλα αποτελείται από τρία επίπεδα, συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 475 τ.μ. Η άψογη οργάνωση των χώρων περιλαμβάνει 5 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μία κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, 3 μπάνια και 2 WC.

Η βίλα κατασκευάστηκε το 2003 και διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ, προσφέροντας έτσι ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον. Η θέρμανση είναι ατομική με πετρέλαιο, ενώ οι μεγάλες τζαμαρίες και τα ξύλινα πατώματα προσδίδουν στον εσωτερικό χώρο μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Επιπλέον, η βίλα διαθέτει θέα απεριόριστη στο περίφημο γήπεδο γκολφ της περιοχής, κάνοντας τις καθημερινές σας απογευματινές βόλτες απολαυστικές.

Οι επισκέπτες θα εντυπωσιαστούν από τα πολυτελή χαρακτηριστικά της βίλας όπως τα κουφώματα αλουμινίου, οι εντοιχισμένες ντουλάπες, ο ανελκυστήρας, το πάρκινγκ και η αποθήκη. Οι εξωτερικοί χώροι περιλαμβάνουν έναν καταπράσινο κήπο, μία εξωτική πισίνα, ένα BBQ και ένα Roof Garden όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο και τη θέα.

Η βίλα διαθέτει επίσης A/C, προεγκατάσταση A/C, συναγερμό, προεγκατάσταση συναγερμού, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, playroom και θυροτηλεόραση. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά και εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο.

Η θέση της βίλας είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1500 μέτρα από την όμορφη παραλία της Γλυφάδας και το μετρό. Η περιοχή προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την πολυτέλεια και την άνεση στη ζωή τους.

Η βίλα είναι διαθέσιμη για ενοικίαση στην τιμή των 9.000 € και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν ένα πολυτελές και κομψό κατοικία στην Γλυφάδα. Μην χάσετε την ευκαιρία να την αποκτήσετε
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Features
contract
Rent
type
Single family villa | Luxury property
surface
300 m²
rooms
5+ (5 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
floor
Ground floor, with lift
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Attic
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Pool
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 9,000/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
2003
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser