2-room flat Λουτράκι-Περαχώρα, Center, Loutraki-Perachora

Loutraki-PerachoraΛουτράκι-Περαχώρα
€ 250,000
3 rooms
96 m²
2 bathrooms
Floor 2
Lift
Balcony
Listing updated on 06/19/2024
Description

reference: 955582

Aν φανταζόσασταν ποτέ να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, να είστε κοντά στο κέντρο, αλλά συγχρόνως να απολαμβάνετε την ησυχία, τότε αυτό το διαμέρισμα με την υπέροχη διαρρύθμιση θα μπορούσε να είναι το επόμενο απόκτημά σας! Ανακαλύψτε την άνεση και τη σύγχρονη πολυτέλεια σε μια όμορφη και ήσυχη γειτονιά στην όμορφη πόλη του Λουτρακίου.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια όμορφη, μικρή πολυκατοικία. Η λιτή πολυτέλεια που αποπνέει, σε συνδυασμό με την ανοικτή θέα, το καθιστούν ένα από πιο ενδιαφέροντα ακίνητα της περιοχής. Βρίσκεται στον 2ο όροφο και συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική, προσφέροντας έναν άνετο και άψογα διαμορφωμένο χώρο για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας. Ο κεντρικός χώρος, με την άνετη σαλοτραπεζαρία, είναι ένας χώρος που σε προσκαλεί σε στιγμές κοινωνικής συνύπαρξης και χαλάρωσης και έχει άμεση πρόσβαση σε ένα άνετο μπαλκόνι με φανταστική θέα. Η κουζίνα είναι μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, που παραδίδονται μαζί με το διαμέρισμα, έτοιμη να δεχτεί κάθε γαστρονομική σας φαντασία. Όλος ο ενιαίος χώρος διαθέτει επιπλέον κρυφό φωτισμό, ο οποίος δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης τις νυχτερινές ώρες. Προχωρώντας στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού συναντάμε 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες τα οποία έχουν πρόσβαση σε ένα μικρότερο μπαλκόνι. Διαθέτει δύο μπάνια, σε ένα εκ των οποίων υπάρχει jacuzzi, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, δάπεδα από πλακάκι, ασανσέρ ,τζάκι, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα και μία θέση παρκινγκ στην πιλοτή.

Αυτό το διαμέρισμα συνδυάζει την άνεση, την πολυτέλεια και την πρακτικότητα σε μια τοποθεσία που αναπτύσσεται ραγδαία, προσφέροντας πλήθος επιλογών καθώς η πόλη του Λουτρακίου προσφέρει επιλογές για κάθε γούστο. Είναι ιδανικό για άμεση ιδιοκατοίκηση αλλά και μία εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία λόγω της τοποθεσίας του καθώς είναι πολύ κοντά σε σχολεία, πάρκα, δημόσιες υπηρεσίες και αγορά , σε μια περιοχή με πολύ υψηλή ζήτηση ενοικίασης.

Το Λουτράκι αποτελεί τουριστικό θέρετρο, γνωστό για τα ιαματικά λουτρά, τα μεταλλικά νερά του, το ξακουστό thermal spa που κυριαρχεί στο κέντρο της πόλης και το διάσημο καζίνο του. Βρέχεται από τον Κορινθιακό κόλπο, διαθέτει παραλία 3,5 χιλιομέτρων που ξεκινά από τη διώρυγα της Κορίνθου και τελειώνει στο παραλιακό πάρκο του Λουτρακίου. Βρίσκεται μόλις 7χλμ από την Κόρινθο και λιγότερο από μία ώρα από την Αθήνα και το Διεθνές Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος.

Μια όμορφη πόλη, μια όμορφη επιλογή... Μια πόλη για να ζεις!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

KW FOR YOU, Σιδηράς Μεραρχίας 27, Ναύπλιο, Τηλ.: +30 27520 26767, kwforyou@kwgreece.gr, www.kwforyou.gr.

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας και του ΑΦΜ σας η υπογραφή του αντίστοιχου εντύπου υπόδειξης σύμφωνα με τον Ν.4072/ 11-04-2012 (ΦΕΚ 86 Α).
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
96 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
2° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 250,000
Energy efficiency
year of construction
2008
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser