3-room flat second floor, Stavros, Agia Paraskevi

Agia Paraskevi
€ 255,000
4 rooms
113 m²
1 bathroom
Floor 2
Lift
Listing updated on 06/14/2024
Description

reference: 2-1110

Κωδικός ακινήτου: 2-1110 - Αγία Παρασκευή Άγιος Ιωάννης ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 113 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1976 και διαθέτει θέρμανση θερμοσυσσωρευτής, θέα σε πάρκο, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα - Τιμή: 255.000 €
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΑΗ ΓΙΑΝΝΗΣ Έξαιρετικής θέσης οροφοδιαμέρισμα 113 τμ σε γωνιακή πολυκατοικία με μεγάλο άνοιγμα μπροστά της σε γειτονιά με πολύ πράσινο, σχολεία, αθλητικά κέντρα και πάρκα. Μεγάλος χώρος υποδοχής, σαλόνι-τραπεζαρία, κουζίνα ξεχωριστή, τρία άνετα υπνοδωμάτια, μπάνιο. Το διαμέρισμα διαθέτει άφθονους αποθηκευτικούς χώρους με ντουλάπες και στον διάδρομο. Λόγω προσανατολισμού έχει ήλιο όλη την ημέρα σε όλα του τα δωμάτια. Είναι μερικώς ανακαινισμένο με αλουμίνια βαρέως τύπου με διπλά τζάμια και σίτες, εντοιχισμένη κουζίνα, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, ηλιακό, ανοιχτή θέση στάθμευσης εντός του ακάλυπτου χώρου της πολυκατοικίας. Η πολυκατοικία αποτελείται από 4 συνολικά οροφοδιαμερίσματα (ισογείου, 1ου, 2ου και 3ου ορόφου) με χαμηλά κοινόχρηστα (καθαριότητα, ρεύμα κοινόχρηστων χώρων και ασανσέρ). 400 μ. από Λεωφόρο Μεσογείων και 500 μ. από Αγίου Ιωάννη και κοντά στην Περιφερειακή Υμηττού.
Δείτε και άλλα ακίνητα στο www.goldenstate.gr. Απαραίτητη για την υπόδειξη του ακινήτου η επίδειξη της ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΦΜ του ενδιαφερομένου αγοραστή/ενοικιαστή, βάσει του Νόμου 4072/11.4.2012.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
113 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
2° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 255,000
Energy efficiency
year of construction
1976
heating
Independent, with stove
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser