Single family villa, to be refurbished, 150 m², Stalos, Nea Kidonia

Nea Kidonia
€ 420,000
4 rooms
150 m²
2 bathrooms
Balcony
Furnished
Listing updated on 06/10/2024
Description

reference: OHCE233

Βίλα με θέα στο βουνό στο Σταλό.

Μόλις 1χλμ. από τις ηλιόλουστες ακτές της παραλίας του Σταλού, αυτή η εξαίσια βίλα προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό παραθαλάσσιας γαλήνης και σύγχρονης πολυτέλειας. Αυτό το καταφύγιο με μαγευτική θέα στο απέραντο Κρητικό Πέλαγος και το γοητευτικό αστικό τοπίο, απέχει μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παρθένα παραλία του Πλατανιά και σε απόσταση αναπνοής από τη ζωντανή καρδιά του Σταλού.

Απλωμένη σε δύο επίπεδα, η βίλα αποπνέει κομψότητα και άνεση. Ανεβείτε στον πρώτο όροφο, όπου σας περιμένει μια φιλόξενη κουζίνα-καθιστικό, λουσμένη στο φυσικό φως και σχεδιασμένη για απρόσκοπτη διασκέδαση. Ένα προσεκτικά τοποθετημένο μπάνιο σε αυτό το επίπεδο εξασφαλίζει άνεση στους επισκέπτες.

Κατεβείτε την όμορφα φτιαγμένη σκάλα για να ανακαλύψετε το καταφύγιο της ξεκούρασης και της χαλάρωσης. Τρία όμορφα διακοσμημένα υπνοδωμάτια σας περιμένουν, προσφέροντας ήσυχα καταφύγια διακοσμημένα με γραφική θέα. Συνοδευόμενο από ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο, κάθε ίντσα αυτού του χαμηλότερου επιπέδου αποπνέει ζεστασιά και άνεση. Μια βολική αποθήκη προσθέτει πρακτικότητα στο χώρο.

Βγείτε έξω στην ιδιωτική σας όαση, όπου μια αστραφτερή πισίνα σας παραπέμπει για αναζωογονητικές βουτιές κάτω από τον μεσογειακό ήλιο. Περιτριγυρισμένος από ένα καταπράσινο τοπίο και με θέα στον γαλάζιο ορίζοντα, ο εξωτερικός χώρος θέτει το σκηνικό για αξέχαστες στιγμές αναψυχής και απόλαυσης.

Σε βολική τοποθεσία, μόλις 19 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων και μόλις 28 λεπτά οδικώς από το αεροδρόμιο της Σούδας, η προσβασιμότητα είναι εύκολη, διασφαλίζοντας ότι κάθε στιγμή που περνάτε σε αυτή τη μαγευτική βίλα είναι γεμάτη χαλάρωση και απόλαυση.
Features
contract
Sale
type
Single family villa
surface
150 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
total building floors
2 floors
Car parking
2 in garage/box
other features
Fireplace
External exposure
Balcony
Pool
Furnished
Private garden
Expenses
price
€ 420,000
Energy efficiency
condition
To be refurbished
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser