3-room flat excellent condition, first floor, Kalives, Armenoi

Armenoi
€ 325,000
4 rooms
145 m²
2 bathrooms
Floor 1
Balcony
Furnished
Listing updated on 06/14/2024
Description

reference: ΑΚ 4081

ΑΚ 4081
Καλή επιλογή αγοράς για ένα διαμέρισμα με υπέροχη θέα θάλασσα στον Αποκόρωνα.

Πωλείται διαμέρισμα με θέα θάλασσα και σε κοντινή απόσταση από αυτήν, στις Καλύβες Αποκορώνου, με εμβαδόν 145 τ.μ. και βρίσκεται στον πρώτο όροφο διπλοκατοικίας. Διαθέτει υπόγειο χώρο με εμβαδόν 119,72 τ.μ. Το διαμέρισμα είναι κατασκευής του 1993 αλλά είναι πολύ καλά συντηρημένο και είναι πλήρως επιπλωμένο.
Αναλυτικά:
Αποτελείται από ένα άνετο ενιαίο χώρο ,σαλόνι με τζάκι ,τραπεζαρία και μεγάλη λειτουργική κουζίνα με εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές. Έχει 3 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες, εκ των οποίων το ένα master bedroom με wc, χώρο γραφείου, κυρίως μπάνιο, μεγάλα ανοίγματα με διπλούς υαλοπίνακες σε όλη την πρόσοψη και μεγάλες βεράντες με θαυμάσια θέα για να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσής. Επίσης διαθέτει Κουφώματα αλουμινίου, πολύ καλής ποιότητας με διπλούς υαλοπίνακες ,ηλιακό θερμοσίφωνα, αυτόνομη θέρμανση, ψευδοροφή και κεραμοσκεπή κάτω από την οποία έχει γίνει υγρομόνωση και θερμομόνωση. Τα δάπεδα είναι ξύλινα, έχει μεγάλες βεράντες και κλιματισμό. Το υπόγειο διαθέτει θέσεις στάθμευσης, αποθηκευτικούς χώρους, λεβητοστάσιο.
Κοντά στην κατοικία υπάρχουν όλων των ειδών μαγαζιά και διάφορες υπηρεσίες Ο κόμβος της εθνικής οδού είναι σε απόσταση 5 λεπτών οδήγησης. Η απόσταση από τα Χανιά είναι 20 λεπτά, από το λιμάνι της Σούδας 15 λεπτά και από το αεροδρόμιο 25 λεπτά.

Χαρακτηριστικά: Πόρτα Ασφαλείας, Αποθήκη, Τζάκι, Ηλεκτρικές Συσκευές, Διπλά Τζάμια, Τέντες, Βεράντες, Επιπλωμένο, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό, Κλιματισμός, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Κήπος, Ανακαινισμένο, Θέση στάθμευσης, Εξοχική Κατοικία, Αυτόνομη θέρμανση με καλοριφέρ πετρελαίου, θέα Θάλασσα.

Εμβαδόν 145 τ.μ.
Τιμή Ευρώ 325.000 συν έξοδα μεταβίβασης.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
145 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor
Car parking
1 in garage/box
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
Furnished
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 325,000
Energy efficiency
year of construction
1993
condition
Excellent / Refurbished
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser