Studio excellent condition, first floor, Sourmena, Elliniko

Elliniko
€ 900/month
2 rooms
60 m²
1 bathroom
Floor 1
Lift
Balcony
Furnished
Listing updated on 06/12/2024
Description

reference: W-02W1X4

Σας παρουσιάζουμε αυτό το πανέμορφο διαμέρισμα 1ου ορόφου, μόλις 300 μέτρα από το μετρό του Ελληνικού. Ανήκει σε μια πενταόροφη πολυκατοικία, πολύ καλά συντηρημένη, η οποία βάφτηκε και ανανεώθηκε μόλις πέρυσι.

Πρόκειται για κατασκευή του 1995. Μπαίνοντας στο ακίνητο οδηγούμαστε στον άνετο χώρο του σαλονιού μαζί με την open plan κουζίνα - τραπεζαρία. Στη συνέχεια συναντούμε το μπάνιο και το ευρύχωρο, με μεγάλη ντουλάπα υπνοδωμάτιο. Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο και θα ενοικιαστεί για πρώτη φορά. Έχει ανακαινιστεί πλήρως πρόσφατα και με μεράκι από τους ιδιοκτήτες. Διαθέτει πόρτα ασφαλείας , κουφώματα αλουμινίου, υπάρχουν παντού καινούργιες τέντες, καινούργιες σίτες και υπάρχουν υποδοχές έτοιμες για την τοποθέτηση συναγερμού.

Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά , είναι φωτεινό και διαμπερές με το μπροστινό, άνετο μπαλκόνι να "βλέπει" σε δέντρα. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου, υπάρχουν κλιματιστικά τελευταίας τεχνολογίας και διατίθεται ηλιακός θερμοσίφωνας. Διατίθεται , επιπλέον, μία θέση στάθμευσης.

Το ακίνητο διατίθεται για μακροχρόνια ενοικίαση. Βρίσκεται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά στο μετρό Ελληνικού αλλά και την Άνω Γλυφάδα. Απέχει μόλις 1 χιλιόμετρο από το project του Ελληνικού και μόλις 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Γλυφάδας.

Τοποθεσία: Βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, και το Ελληνικό αποτελεί το επίκεντρο ενός τεράστιου οικιστικού κέντρο ανάπτυξης, το οποίο θα περιλαμβάνει πολυτελή σπίτια, ξενοδοχεία, καζίνο, μαρίνα, εμπορικά καταστήματα και γραφεία, που θα αλλάξουν την ποιότητα ζωής της Αθηναϊκής Ριβιέρας και φυσικά των κατοίκων του Ελληνικού.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια φιλική προς την οικογένεια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της, το Ελληνικό διαθέτει εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και κλαμπ. Το Ελληνικό αποτελεί μια επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για αγοραστές χωρίς παιδιά, καθώς είναι κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες για αυτούς που διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσουν να νοικιάζουν για θαλάσσιες αποδράσεις. Ο εμπορικός κόμβος των νοτίων προαστίων, η Γλυφάδα, απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα , ενώ το μοναδικό γήπεδο γκολφ με 18 τρύπες της Αθήνας, βρίσκεται στα όρια του Ελληνικού και της Γλυφάδας.
Προσβασιμότητα: Το Ελληνικό είναι καλά συνδεδεμένο με το κέντρο της Αθήνας μέσω του μετρό της Αθήνας, ενώ το Τραμ της Αθήνας εξυπηρετεί το παράκτιο τμήμα του προαστίου. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία και απέχει μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά και 40 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο. Η νέα παραθαλάσσια οδική ανακατασκευή υπόσχεται να δημιουργήσει διαδρομές ποδηλασίας και μονοπάτια τζόκινγκ.
Επενδυτική δυναμική Η γειτονιά είναι έτοιμη να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης του Ελληνικού.
Features
contract
Rent
type
Apartment | Luxury property
surface
60 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor, with lift, with disabled access
Car parking
1 in shared parking
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Furnished
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 900/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
1995
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser