Duplex, excellent condition, 125 m², Center, Serres

Serres
€ 105,000
5 rooms
125 m²
3+ bathrooms
No Lift
Listing updated on 06/25/2024
Description

reference: 10-8050

Κωδικός ακινήτου: 10-8050 - Σέρρες Πυροβολικά ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 125 τ.μ. σε οικόπεδο 171 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 1970 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη 10 τ.μ., κήπο, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, boiler, σκαλιά εισόδου, κεραμοσκεπή, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 105.000 €
Στην καρδιά των Σερρών, σε μια ήσυχη γειτονιά, βρίσκεται αυτό το πανέμορφο ανακαινισμένο κτίριο ισόγειας συνολικής επιφάνειας 212 τ.μ. Με κωδικό ακινήτου: 10-8050, αυτή η ακίνητη κατοικία είναι ό,τι πιο απόλυτο μπορεί να βρει κανείς στην περιοχή. για να προσφέρει ακόμη πιο άνετη διαβίωση στους νέους ιδιοκτήτες του. Με 2 υπνοδωμάτια, , θα σας δώσει την αίσθηση του πάντα ζωντανού και ενεργού σπιτιού.  Με θωρακισμένη πόρτα και εντοιχιζόμενες ντουλάπες, η ασφάλεια της κατοικίας σας είναι εξασφαλισμένη. Απολαύστε τον χρόνο σας στον κήπο του σπιτιού, ενώ τα διπλά τζάμια και η ανοιχτωσιά του χώρου θα σας χαρίσουν την ηρεμία και την ειρήνη που χρειάζεστε. Με εσωτερική σκάλα, θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε όλα τα επίπεδα του σπιτιού, χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσετε άλλα μέσα μετακίνησης. μεζονέτα και αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, δύο κουζίνες, δύο μπάνια, ενώ είναι διαρρυθμισμένη σε 2 επίπεδα.
-Στο πρώτο επίπεδο (ισόγειο) βρίσκεται η είσοδος που οδηγεί στην αυλή και στην κυρία έισοδο της μεζονέτας όπου βρίσκεται μία σαλονοκουζίνα και ένα WC.
-Στο δεύτερο επίπεδο που επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα βρίσκονται δύο υπνοδωμάτια και το κυρίως μπάνιο καθώς και μία μικρή ανεξάρτητη κουζίνα που οδηγεί στη βεράντα του ορόφου.
Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο και κλιματισμό. Έχει συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια και δάπεδα από πλακάκι στο πρώτο επίπεδο και ξύλο στο δεύτερο (υπνοδωμάτια και διάδρομος).
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΙΤΖΙΔΗΣ
Features
contract
Sale
type
Duplex
surface
125 m²
rooms
5 (2 bedrooms, 3 others), 3+ bathrooms
floor
Ground floor
other features
Security door
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 105,000
Energy efficiency
year of construction
1970
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
B
Virtual tour
Additional options

Contact the advertiser