Duplex, new, 165 m², Ano Kalamaki, Alimos

Alimos
€ 880,000
5 rooms
165 m²
3 bathrooms
Lift
Balcony
Listing updated on 06/12/2024
Description

reference: W-02W1DT

Στον Άλιμο, σε μια προνομιακή τοποθεσία με απεριόριστη πανοραμική θέα στη θάλασσα του Σαρωνικού και στην Ακρόπολη, βρίσκεται μια υπέροχη ρετιρέ μεζονέτα 165 τ.μ. στον 3ο και στον 4ο όροφο. Το κτίριο βρίσκεται σε ήσυχο σημείο αλλά και δίπλα σε κεντρικό δρόμο με όλα τα καταστήματα της γειτονιάς. Το σπίτι αυτό συνδυάζει τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με την άνεση και την πολυτέλεια. Διαθέτει μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν στο φυσικό φως να διαχέεται σε όλους τους χώρους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν εκπληκτική θέα. Ο κύριος όροφος περιλαμβάνει ένα άνετο σαλόνι με τζάκι και άμεση πρόσβαση σε μια ευρύχωρη βεράντα, ιδανική για στιγμές χαλάρωσης. Η τραπεζαρία δίπλα στην ανοιχτή κουζίνα είναι τέλεια για οικογενειακές συγκεντρώσεις και δείπνα με φίλους. Επίσης, υπάρχουν και 2 υπνοδωμάτια και ένα κομψό μπάνιο και w.c. Ο επάνω όροφος φιλοξενεί ακόμα 2 υπνοδωμάτια, ένα πολυτελές καταφύγιο με ιδιωτική βεράντα και μαγευτική θέα στη θάλασσα. Μεγάλα παράθυρα που προσφέρουν άπλετο φως και θέα συμπληρώνουν τον όροφο, ενώ εξυπηρετούνται από ένα δεύτερο πλήρες μπάνιο. Στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού οι ευρύχωρες βεράντες και μπαλκόνια σε κάθε όροφο προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και την Ακρόπολη. Το σπίτι διαθέτει ιδιωτικό γκαράζ με θέσεις στάθμευσης για δύο αυτοκίνητα και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Αυτή η εκλεπτυσμένη μεζονέτα στον Άλιμο συνδυάζει την πολυτέλεια, την άνεση και την εκπληκτική θέα, καθιστώντας την ιδανική για μια οικογένεια που επιθυμεί να ζει σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Αθήνας.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Ο Άλιμος βρίσκεται στη Αθηναϊκή Ριβιέρα και αποτελεί από τις ανερχόμενες γειτονιές στα νότια της Αθήνας, μόλις 7,7 χλμ. από το κέντρο της πόλης, και κοντά στο λιμάνι του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Μια φιλική προς την οικογένεια παραθαλάσσια γειτονιά που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της. Ο Άλιμος διαθέτει παραθαλάσσιες διαδρομές, εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, καφέ, εστιατόρια και καλοκαιρινά beach bars και clubs. Η αγορά κατοικίας στον Άλιμο αποτελεί επενδυτική ευκαιρία με δυνατότητα επιστροφής των χρημάτων της επένδυσης, τόσο για τις οικογένειες όσο και για αγοραστές χωρίς παιδιά, καθώς είναι κοντά σε σχολεία, πολιτιστικά κέντρα (όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και μαρίνες για αυτούς που διαθέτουν σκάφη ή τους αρέσουν να νοικιάζουν για θαλάσσιες αποδράσεις.

Προσβασιμότητα: Ιδανικά τοποθετημένο ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και της παραθαλάσσιας ακτογραμμής. Εύκολη πρόσβαση σε τραμ, σιδηροδρομικούς σταθμούς, λεωφορεία και απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά και 45 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο

Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά είναι έτοιμη να βιώσει μια ισχυρή άνοδο στις τιμές των ακινήτων λόγω της έναρξης των εργασιών στο επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης του Ελληνικού.
Features
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
165 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
3° floor, with lift, with disabled access
total building floors
2 floors
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 880,000
Energy efficiency
year of construction
2023
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by heat pump
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser