3-room flat Τσαλδάρη Παναγή, Θέρμη Ελλάδα, 57001, Center, Thermi

ThermiΤσαλδάρη Παναγή, Θέρμη Ελλάδα, 57001
€ 300,000
4 rooms
133 m²
2 bathrooms
Floor 1
Lift
Balcony
Listing updated on 06/17/2024
Description

reference: 1-472

ΘΕΡΜΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ νεόδμητο,ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ,,πολυτελούς κατασκευής, 1ου ορόφου, εμβαδού 133 τμ. μικτά, (καθαρού 113 τμ.), με νότιο προσανατολισμό, σε νεόδμητη πολυτελή οικοδομή.
-Το διαμέρισμα, ενεργειακά οπλισμένο (κατηγορία Α+plus), αποτελείται από τρία (3) μεγάλα υπνοδωμάτια, εκ των οποίων, ένα,master υπνοδωμάτιο (ensuite) με ντουλάπα, ιδιωτικό w.c. και μπαλκόνι, άνετο χώρο λουτρού, ένα επιπλέον μπάνιο ξένων και ειδικά άνετο φωτεινό χώρο διημέρευσης, σαλονιού – καθιστικού-κουζίνας, εμβαδού περίπου 45 τμ.
-Τα έπιπλα κουζίνας είναι νέα προσεγμένα με μοντέρνες πινελιές,
κουφώματα είναι της εταιρείας Alumil, βαρέως τύπου, με μεγάλο δείκτη ηχομείωσης (dB), προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από όλα τα καιρικά φαινόμενα.
Η εγκατεστημένη αντλία θερμότητος, πιστοποιημένης εταιρίας, δίνει τον χειμώνα, ενδοδαπέδια, τη ζεστασιά και τη δροσιά το καλοκαίρι.
Το κοινόχρηστο κλιμακοστάσιο είναι άνετο, με θέση ΑΜΕΑ. Ο κοινόχρηστος ανελκυστήρας είναι της εταιρείας KLEEMANΝ, εξοπλισμένος με έναν υπερσύγχρονο inverter, που ελαχιστοποιεί τον θόρυβο και διασφαλίζει την μακροχρόνια αντοχή, την άριστη ποιότητα διαδρομής, την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, κυρίως όμως, την ασφάλεια των χρηστών.
Η στατική αντοχή, του όλου κτιρίου, υπολογίσθηκε σύμφωνα με τον νέο αντισεισμικό κανονισμό και έχει κατασκευαστεί με μεγάλη επιμέλεια, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με την επίβλεψη έμπειρων πολιτικών μηχανικών .
Στο ισόγειο υπάρχει ο κήπος με πράσινο στον ακάλυπτο χώρο, ενώ στον ελεύθερο ισόγειο χώρο βρίσκεται η ισόγεια αποθήκη εμβαδού 4 τμ. και ο χώρος στάθμευσης εμβαδού 9,50 τμ., παρακολουθήματα της κατοικίας.
--Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή,κοντά σε σχολεία,με άμεση πρόσβαση σε κεντρικές αρτηρίες, σε άψογα δομημένη, με νέα κτίσματα, με καλή ρυμοτομία, με δρόμους μεγάλου πλάτους, σε επάρκεια χώρων πρασίνου και κοινωφελών χώρων πόλης.
-ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΑΤΙΚΟΙΣΗ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ!!
--Η εταιρία Proterra real estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας .Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και το ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α
-Η διεύθυνση που αναγράφεται είναι ενδεικτική.
-ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:2311-180-264
-WWW.PROTERRA.GR
Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
133 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor, with lift, with disabled access
Car parking
1 in garage/box
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 300,000
condominium fees
€ 30/month
Energy efficiency
year of construction
2024
condition
New / Under construction
heating
Independent, floor heating, powered by heat pump
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser