Studio Ρούσβελτ Φραγκλίνου, 6, Λάρισα Ελλάδα, 41222, Center, Larisa

LarisaΡούσβελτ Φραγκλίνου, 6, Λάρισα Ελλάδα, 41222
€ 72,000
2 rooms
29 m²
1 bathroom
Floor 2
Lift
Balcony
Furnished
Listing updated on 06/17/2024
Description

reference: EK-6877553

Στην καρδιά της πόλης, στον πιο όμορφο πεζόδρομο και συγκεκριμένα στην οδό Ρούσβελτ 6Α στο ύψος της κεντρικής πλατείας, η εταιρεία μας παρουσιάζει το νέο της πρότζεκτ. Η υπεραξία της κεντρικότατης αυτής περιοχής, παράλληλα με την επένδυση σε υψηλής ποιότητας σχεδιασμό και καινοτόμα υλικά δημιουργούν ένα εξαιρετικό ακίνητο.

Ανακαινίζουμε/ανακατασκευάζουμε πλήρως ένα χώρο καθαρού εμβαδού 29 τ.μ. που βρίσκεται σε μια μοντερνιστική πολυκατοικία με ενδιαφέρουσα οψη, μετατρέποντας το σε ένα σύγχρονο, υψηλής αισθητικής, ευέλικτο και λειτουργικό διαμέρισμα κατοικίας. Το ακίνητο βρίσκεται στον 2ο όροφο, αλλά θεωρείται 3ος καθότι στο ισόγειο υπάρχουν καταστήματα διπλού ύψους. Η ιδιοκτησία είναι κατάλληλη τόσο ως επένδυση με απόδοση 7% - 10%, όσο και για ιδιοκατοίκηση.

Η αρχιτεκτονική μελέτη ενσωμάτωσε έξυπνες λύσεις ειδικών κατασκευών που εξασφαλίζουν όλα τα χαρακτηριστικά διαβίωσης μιας μεγαλύτερης κατοικίας. Έτσι σε ένα διαμέρισμα 29 τμ ικανοποιούνται όλοι οι σύγχρονοι όροι κατοίκισης.

Διαρρυθμίσαμε τον χώρο με τρόπο τέτοιο ώστε να προκύπτει ένας ανεξάρτητος χώρος ύπνου όπου διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα και οι λειτουργίες ενός ανεξάρτητου υπνοδωματίου, ταυτόχρονα με μια ευέλικτη αλλά πλήρως λειτουργική και ολοκληρωμένη κουζίνα σε ενιαία διάταξη με το επιπλωμένο από ειδικές κατασκευές, καθιστικό. Τέλος ένα μπάνιο με premium υλικά αποτελεί το σημείο ευεξίας του σπιτιού.

Ο χώρος του υπνοδωματίου δημιουργείται με μια ειδική κατασκευή σε λογική box in a box που εξασφαλίζει φυσικό φωτισμό και αερισμό χάρη στις ημιδιαφανείς συρόμενες και σταθερές επιφάνειες.

Η ξύλινη κατασκευή που φιλοξενεί τον χώρο του ύπνου μπορεί να δεχτεί διπλό στρώμα, ενώ στη βάση της αναπτύσσονται συρόμενοι αποθηκευτικοί χώροι που συμπληρώνονται από μια ανοιχτού τύπου ντουλάπα εντός υπνοδωματίου.

Στην συνέχεια συναντάμε μια πλήρως λειτουργική κουζίνα με ερμάρια σε πλήρες ύψος, με εντοιχισμό φούρνου και φούρνου μικροκυμάτων σε ύψος, νησίδα με εστία κουζίνας και πάγκο φαγητού. Στη σύνθεση της κουζίνας υπάρχουν ερμάρια για εντοιχισμό πλυντηρίου πιάτων και ρούχων.

Η σύνθεση των χώρων ολοκληρώνεται με μια επίσης ειδική κατασκευή στη ζώνη του καθιστικού, όπου διαμορφώνεται ένα πολυέπιπλο καναπές, ο οποίος διαρθρώνεται σε δύο επίπεδα με επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους-βαγονέτα στη βάση του.

Όλο το διαμέρισμα φωτίζεται από ένα μεγάλο εξωτερικό επάλληλο κούφωμα με ηλεκτρικό ρολό και σίτες, καθώς και ένα μικρότερο σταθερό κούφωμα.

Μια εξαιρετική βεράντα που βλέπει στον πεζόδρομο της Ρούσβελτ αποτελεί την εκτόνωση της κατοικίας.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, την επιλογή κορυφαίων υλικών, εξασφαλίζουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας που προσδίδει στο χώρο αυξημένη υπεραξία.



Κεντρική μονάδα κλιματισμού ψύξης/θέρμανσης

Μεγάλο εξωτερικό κούφωμα με ηλεκτρικά ρολά και σίτες

Ειδική κατασκευή καθιστικού με αποθηκευτικούς χώρους και κρυφό φωτισμό

Νησίδα κουζίνας με πάγκο φαγητού και ερμάρια με κρυφά πόμολα και φρένα

Εντοιχισμός φούρνου και φούρνου μικροκυμάτων σε ύψος. Εντοιχισμός πλυντηρίου πιάτων και ρούχων.

Κρεμαστός-ελεύθερος απορροφητήρας οροφής

Ειδική κατασκευή διαχωρισμού χώρου ύπνου με αποθηκευτικούς χώρους και κρυφό φωτισμό

Ειδική κατασκευή ραφιέρας – σημείου TV σε συνδυασμό ξύλου και μεταλλικής κατασκευής με ηλεκτροστατική βαφή και κρυφό φωτισμό

Εντοιχισμένες μπαταρίες μπάνιου

Εντοιχισμένο καζανάκι με κρεμαστή λεκάνη

Πλήρης μελέτη και εγκατάσταση φωτισμού (κρυφοί φωτισμοί, ράγες με φωτιστικά βάσει μελέτης, σποτ, απλίκες)

Θωρακισμένη πόρτα 12 σημείων
Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
29 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 1 bathroom
floor
2° floor, with lift, with disabled access
other features
Security door
External exposure
Balcony
Furnished
Expenses
price
€ 72,000
condominium fees
€ 15/month
Energy efficiency
year of construction
2024
condition
New / Under construction
heating
Independent, power supply
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser