Building for Sale

Aigeira
€ 420,000
5+ rooms
318 m²
3+ bathrooms
Listing updated on 07/02/2024
Description

reference: EK-6879227

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ - ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ GOLDEN VISA Ή ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ

Στη βόρεια Πελοπόννησο, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, βρίσκεται το μαγευτικό παραθαλάσσιο θέρετρο της Αιγείρας που προσφέρει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία. Αυτό το συγκρότημα boutique διαθέτει έξι μεμονωμένα διαμερίσματα, το καθένα με τη δική του κουζίνα και μπάνιο, καθιστώντας το εξαιρετική ευκαιρία για Golden Visa. Ιδανικό τόσο για βραχυπρόθεσμες (τουριστικές) ενοικιάσεις όσο και για μακροπρόθεσμες. Η περιοχή διαθέτει υψηλή ζήτηση ενοικίασης.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης της Αιγείρας, με όλες τις ανέσεις προσβάσιμες με τα πόδια ή σε απόσταση πέντε λεπτών με το αυτοκίνητο. Το κοντινό παραθαλάσσιο θέρετρο της Ακράτας, μόλις 5χλμ. μακριά, προσφέρει μια σειρά από εστιατόρια, καφέ, επιλογές διασκέδασης και όμορφες παραλίες.

Το ακίνητο διαθέτει έναν όμορφο κήπο, μπαλκόνια και στα τρία επίπεδα, μια ευρύχωρη βεράντα στον δεύτερο όροφο και εύκολη πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης. Προσφέρει τεράστιες δυνατότητες για ανάπτυξη σε εξειδικευμένο τουριστικό προορισμό.

Πολλά αξιοθέατα είναι εύκολα προσβάσιμα από την πόλη, καθιστώντας την τέλεια απόδραση από την Αθήνα και κέντρο άλλων δημοφιλών τουριστικών προορισμών. Η περιοχή είναι πλούσια σε πολιτιστικά και ιστορικά αξιοθέατα και διαθέτει ποικίλα τοπία, όπως παραλίες, βουνά, δάση στην πλαγιά λόφων και λίμνες.
Δείτε περισσότερα στο Aigeira Activities and Sightseeing: https://aigeira.org/activities/sightseeing/

Πωλείται σε ζητούμενη τιμή 420.000€.
Features
contract
Sale
type
Building
surface
318 m²
rooms
5+ rooms, 3+ bathrooms
total building floors
3 floors
other features
Fireplace
External exposure
Expenses
price
€ 420,000
Energy efficiency
year of construction
1982
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser