Studio Ταμπούρια – Αγία Σοφία, Tabouria, Tabouria - Agia Sofia

Tabouria - Agia SofiaΤαμπούρια – Αγία Σοφία
€ 250,000
2 rooms
45 m²
1 bathroom
Floor 1
Lift
Balcony
Furnished
Listing updated on 06/18/2024
Description

reference: 966067

Σε πολυσύχναστη περιοχή του Πειραιά, βρίσκεται προς πώληση, ένα σύγχρονο και μοντέρνο διαμέρισμα συνολικού εμβαδού 45τμ στον πρώτο όροφο. Κατασκευάστηκε το 2009 και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και έναν άνετο ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας. Η θέρμανση του είναι αυτόνομη με πετρέλαιο, ενώ υπάρχουν έτοιμες υποδοχές για εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Επιπλέον, διαθέτει κλιματισμό και ηλιακό θερμοσίφωνα, προσφέροντας έτσι εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Είναι επιπλωμένο με εντοιχισμένες συσκευές, παρέχοντας ψυγείο και πλυντήριο ρούχων. Στα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα περιλαμβάνονται σίτες, ηλεκτρικές τέντες, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, δορυφορική σύνδεση καθώς και αποθήκη στο υπόγειο.

Η κατάσταση του είναι εξαιρετική, ενώ ο ανατολικός του προσανατολισμός επιτρέπει τη φυσική φωτεινότητα στον χώρο. Προσφέρει ανοιχτή θέση στάθμευσης και βρίσκεται κοντά σε σημαντικές προοπτικές, όπως το μετρό, πάρκα, σούπερ μάρκετ και κέντρα διασκέδασης. Αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση ή για άτομα που αναζητούν μια άνετη και πρακτική κατοικία σε ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία του Πειραιά.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ,σύμφωνα με το Ν. 4072/11=4-2012 ΦΕΚ 86Α.
KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
45 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Alarm system
Security door
Balcony
TV system with satellite dish
Furnished
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 250,000
Energy efficiency
year of construction
2009
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser