3-room flat excellent condition, first floor, Ano Nea Smyrni, Nea Smyrni

Nea Smyrni
€ 1,200/month
4 rooms
140 m²
2 bathrooms
Floor 1
No Lift
Balcony
Listing updated on 06/18/2024
Description

reference: 2445

Νέα Σμύρνη, Άνω Νέα Σμύρνη: Ενοικιάζεται μερικώς ανακαινισμένο διαμπερές Οροφοδιαμέρισμα 140τ.μ. προσόψεως στον 1ο όροφο με ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 1 σαλονοκουζίνα, μπάνιο και 1 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1992, βαμμένο και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, εξωτερική (καλυμμένη) θέση στάθμευσης, κλιματισμό, δάπεδα από ξύλο, τζάκι, τέντες, σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανικό για οικογένειες ή εργαζόμενους.

Υπέροχο οροφοδιαμέρισμα σε τριπλό-κατοικία, Παρέχει ηλιακό θερμοσίφωνα, Ατομική θέρμανση με επίτοιχο λέβητα φυσικού αερίου, τζάκι, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες. Τα μπαλκόνια στην πρόσοψη είναι στην ουσία βεράντες με τέντες με βραχίονες γίγας και τα ρολά είναι ηλεκτρικά ανοιγοκλειώμενα. Και οι τρείς κρεβατοκάμαρες είναι κανονικές, όχι μικρές και η μία έχει μεγάλη βιβλιοθήκη, εκτός από την ντουλάπα ρούχων, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο. Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε μπαλκόνι και οι τουαλέτα και το wc με παράθυρο για καλύτερο εξαερισμό χωρίς υγρασίες. Η θέση στάθμευσης είναι σε πιλοτή η οποία όμως κλειδώνει και με πόρτα που δεν αφήνει τα αδιάκριτα μάτια να βλέπουν τα οχήματα. Υπάρχει και κήπος κοινόχρηστος 80τμ στο ισόγειο και η είσοδος στην πολυκατοικία ακόμα είναι "αρχοντική"

Επιπλέον χαρακτηριστικά: TZAKI, ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΡΟΛΛΑ, ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ. Τιμή 1.200€ | Κωδικός Ακινήτου: #2445 Ή Λύση στην Προώθηση και Ανακαίνιση Ακινήτων”
Features
contract
Rent
type
Apartment
surface
140 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor
Car parking
1 in garage/box
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 1,200/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
1992
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser