Duplex, excellent condition, 200 m², Orio Vrilission, Marousi

Marousi
€ 530,000
5 rooms
200 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony
Listing updated on 06/17/2024
Description

reference: W-02VZW2

Ανακαλύψτε την ηρεμία και την άνεση σε αυτή την όμορφη μεζονέτα 200 τ.μ., ιδανική για οικογενειακή διαβίωση. Βρίσκεται σε ένα ήρεμο συγκρότημα κατοικιών σε έναν ήσυχο δρόμο στο Μαρούσι, κοντά στα Βριλήσσια, και απέχει μόλις 300 μέτρα από το σχολείο Δούκα-Δαΐς και το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Το ακίνητο διαθέτει τρία επίπεδα και ιδιωτικό κήπο 100 τ.μ., ιδανικό για να παίζουν τα παιδιά με ασφάλεια.
Το πρώτο επίπεδο των 71 τ.μ. διαθέτει ένα ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι και μια μεγάλη μπροστινή βεράντα που προσφέρει ανεμπόδιστη θέα. Μια μοντέρνα κουζίνα με άνετη τραπεζαρία και ένα WC επισκεπτών ολοκληρώνουν αυτόν τον όροφο.
Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα, το δεύτερο επίπεδο των 71 τ.μ. περιλαμβάνει ένα μεγάλο κύριο υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένες ντουλάπες, ιδιωτικό μπάνιο και δικό του μπαλκόνι με γραφική θέα. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άνετα παιδικά υπνοδωμάτια που βλέπουν σε ένα άλλο μπαλκόνι και ένα δεύτερο μπάνιο με μπανιέρα.
Η σκάλα συνεχίζει σε ένα πλήρως διαμορφωμένο roof garden 80 τ.μ., που παρέχει έναν επιπλέον χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση.
Το ημιυπόγειο των 59 τ.μ. περιλαμβάνει ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, ένα ανακαινισμένο playroom και έναν χώρο με ντουλάπες για την κάλυψη των αποθηκευτικών αναγκών της οικογένειας. Διατίθεται επίσης ένας μεγάλος αποθηκευτικός χώρος 12 τ.μ. Αυτό το επίπεδο διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο, καθιστώντας το κατάλληλο για πιθανή επαγγελματική χρήση.
Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του ακινήτου περιλαμβάνουν ξύλινα δάπεδα από δρυ στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο, θέρμανση με αντλία θερμότητας, ανεξάρτητο κλιματισμό ψύξης, ηλιακό θερμοσίφωνα, κάμερες ασφαλείας με σύστημα συναγερμού και πόρτα ασφαλείας.
Αυτή η κατοικία βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, κατασκευασμένη από ποιοτικά υλικά και καλά συντηρημένη, προσφέροντας ένα αρμονικό μείγμα σύγχρονων ανέσεων και άνετων χώρων διαβίωσης. Παρά την απουσία ανελκυστήρα, ξεχωρίζει για τον προσεγμένο σχεδιασμό και τα υψηλής ποιότητας τελειώματα, ενώ το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης έχει βαθμό Δ.
Κάντε αυτή την εξαιρετική μεζονέτα το νέο σας οικογενειακό σπίτι και απολαύστε την ηρεμία και την άνεση της ζωής στο Μαρούσι.
Features
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
200 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 530,000
Energy efficiency
year of construction
2001
condition
Excellent / Refurbished
Energy Efficiency
Δ
Additional options

Contact the advertiser