1-bedroom flat second floor, Ano Rentis, Agios Ioannis Rentis

Agios Ioannis Rentis
€ 250,000
1 room
48 m²
1 bathroom
Floor 2
Lift
Listing updated on 06/17/2024
Description

reference: 435866

Το διαμέρισμα αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα που το καθιστούν ελκυστικό για διάφορους τύπους αγοραστών. Συγκεκριμένα:

Εργονομικοί Χώροι: Οι εργονομικοί χώροι υποδηλώνουν ότι το διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την άνεση, κάτι που είναι σημαντικό για την καθημερινή ζωή.

Φωτεινό: Το γεγονός ότι είναι φωτεινό σημαίνει ότι έχει καλή φυσική φωτεινότητα, κάτι που βελτιώνει την ποιότητα ζωής και τη διάθεση των κατοίκων.

Ήσυχο: Η ησυχία είναι κρίσιμη για την ξεκούραση και την ηρεμία, ιδιαίτερα σε αστικές περιοχές όπου το θόρυβο μπορεί να είναι πρόβλημα.

Εγγύτητα σε Σχολεία και Σούπερ Μάρκετ: Η εγγύτητα σε σχολεία και σούπερ μάρκετ το καθιστά ιδανικό για οικογένειες, καθώς οι βασικές ανάγκες είναι εύκολα προσβάσιμες.

Ιδανικό για Οικογένεια: Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά (εργονομικοί χώροι, φωτεινότητα, ησυχία, εγγύτητα σε σχολεία) καθιστούν το διαμέρισμα κατάλληλο για οικογένειες.

Επαγγελματική Χρήση: Η εργονομία και η ησυχία το κάνουν επίσης κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, όπως γραφείο στο σπίτι.

Καλή Επένδυση για Golden Visa: Εάν το διαμέρισμα πληροί τις προϋποθέσεις για το πρόγραμμα Golden Visa, τότε αποτελεί καλή επενδυτική ευκαιρία για αλλοδαπούς που επιθυμούν να αποκτήσουν άδεια διαμονής στην Ελλάδα μέσω επένδυσης σε ακίνητη περιουσία.

Συνολικά, αυτό το διαμέρισμα φαίνεται να είναι μια πολύπλευρη επιλογή που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες τόσο των οικογενειών όσο και των επαγγελματιών, προσφέροντας παράλληλα και επενδυτικές ευκαιρίες.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 48 τ.μ., Δωμάτια: 1, Έτος κατασκευής: 2012, Για φοιτητές, Κλιματισμός, Ασανσέρ, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: 2ος, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 180 τ.μ., Πρόσβαση για ΑΜΕΑ, Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Επενδυτικό, Νυχτερινό ρεύμα, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Δυτικός, Ρεύμα: Τριφασικό
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
48 m²
rooms
1 bedroom, 1 bathroom
floor
2° floor, with lift, with disabled access
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Expenses
price
€ 250,000
Energy efficiency
year of construction
2012
heating
Central, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser