3-room flat excellent condition, sixth floor, Nea Paralia, Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia

Analipsi - Mpotsari - Nea Paralia
€ 960,000
4 rooms
155 m²
2 bathrooms
Floor 6
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 06/17/2024
Description

reference: W-02V2A6

Πολυτέλεια, φινέτσα και λειτουργικότητα με το μπλε μεταξύ ουρανού και θάλασσας να συναντιέται μόλις μπροστά σας! Ολοήμερο φως από την ανατολή και ανεμπόδιστη θέα στη φημισμένη δύση του Θερμαϊκού κόλπου, ακριβώς μπροστά στο πολυβραβευμένο αρχιτεκτονικά παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης. Η απόλυτα λειτουργική διαρρύθμιση σε αυτό το διαμέρισμα 6ου ορόφου περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα master bedroom, όλα με από τοίχο σε τοίχο εντοιχισμένες ντουλάπες. Το κυρίως λουτρό και το WC επισκεπτών με απολύτως σύγχρονη αισθητική πλαισιώνουν την καθημερινή υγιεινή. Ο χώρος της κουζίνας βρίσκεται λειτουργικά δίπλα στην τραπεζαρία και το living-room ενιαία αλλά και ξέχωρα με έξυπνη ενδιάμεση πόρτα. Ο εξαιρετικά γενναιόδωρος χώρος του living room με δυτικό προσανατολισμό θα υποστηρίζει μαγικά τις απόλυτα προσωπικές, όσο και τις κοινωνικές σας συναντήσεις, σε κάθε του γωνιά και γύρω από το υπέροχο τζάκι.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Τοποθεσία: Πρόκειται για μια μεσοαστική, ασφαλή και ήσυχη περιοχή κατειλημμένη κυρίως από κατοικίες και καταστήματα κάθε είδους, εξυπηρετούμενη από πολλές γραμμές λεωφορείων και ευρισκόμενη πολύ κοντά στη γραμμή του Μετρό. Σχολεία, εστιατόρια, πολλά super markets καθώς και διάφορα στέκια καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων της.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή καλύπτεται απο 3 κεντρικές αρτηρίες καθώς και άμεση πρόσβαση στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 10min από την καρδιά της Θεσσαλονίκης εξυπηρετούμενα από πολλές γραμμές λεωφορείων προς όλες τις κατευθύνσεις και από τη γραμμή του Μετρό.

Επενδυτική Δύναμη: Η περιοχή χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ησυχία, εγγύτητα στο κέντρο της πόλης (10 min.) με άμεση πρόσβαση προς τα Πανεπιστήμια, Ι.ΙΕΚ., Δημόσιες Υπηρεσίες, Νοσοκομεία, Σχολεία και από καλή συγκοινωνία.
Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
155 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
6° floor, with lift, with disabled access
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Expenses
price
€ 960,000
Energy efficiency
  • Year of construction

    1970
  • Condition

    Excellent / Refurbished
  • Heating

    Central, powered by methane
  • Energy certification

    Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser