Single family villa Ιφιγενείας, 20, Lagonisi, Kalivia Thorikou

Kalivia ThorikouΙφιγενείας, 20
€ 1,050,000
5+ rooms
500 m²
3+ bathrooms
Lift
Listing updated on 06/17/2024
Description

reference: EK-6899883

Ένα μοναδικό ακίνητο, πολυτελούς και εξαιρετικά ποιοτικής κατασκευής, με έμφαση στη λεπτομέρεια και μαγευτική θέα στη θάλασσα, ανοίγει τις πύλες του στο νέο του ιδιοκτήτη!

Αυτή η πραγματικά ιδιαίτερη μονοκατοικία βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ Αγίας Μαρίνας και Λαγονησίου, μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την ακτογραμμή και πολύ κοντά στην τοπική αγορά και τα εστιατόρια. Δεσπόζει σε ένα οικόπεδο 1.470 τ.μ., επιδέξια διαμορφωμένο, με υπέροχο κατάφυτο κήπο, μεγάλη πισίνα, ειδικό σύστημα φωτισμού, μπάρμπεκιου και εξωτερική τραπεζαρία - ένας μοναδικός χώρος για όμορφες συναθροίσεις.

Η κατοικία, 500 τ.μ., εκτείνεται σε 4 επίπεδα, τα οποία συνδέονται όλα με εσωτερικό ασανσέρ. Προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα χρήσης είτε ως ενός ενιαίου ακινήτου είτε ως τριών ξεχωριστών, καθώς τα τρία από τα τέσσερα επίπεδα διαθέτουν τη δική τους αυτόνομη είσοδο. Στο πρώτο επίπεδο, στο επίπεδο της πισίνας, βρίσκεται το καθημερινό καθιστικό-τραπεζαρία με ανοιχτή κουζίνα εξοπλισμένη με συσκευές Smeg, ένα υπνοδωμάτιο, 2 μπάνια και ένας χώρος γραφείου. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει μεγάλος βοηθητικός χώρος πλυντηρίου, δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο, και πλήρως εξοπλισμένο δωμάτιο σάουνα.

Ένα επίπεδο πιο πάνω, υπάρχει ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, κλειστή κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο και 1 w.c. Το ευρύχωρο μπροστινό μπαλκόνι προσφέρει όμορφη θέα στη θάλασσα.

Το τρίτο αυτόνομο επίπεδο συνδέεται με το τέταρτο εκτός από το ασανσέρ και με εσωτερική σκάλα, δημιουργώντας μια ξεχωριστή μεζονέτα. Ο κάτω χώρος αποτελείται από το κυρίως σαλόνι με τζάκι, κλειστή κουζίνα με συσκευές Gaggenau και πάγκους corian, 1 w.c., ενώ το μπαλκόνι προσφέρει εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα. Στο ανώτερο και τελευταίο επίπεδο, τύπου σοφίτα, βρίσκονται τρία master υπνοδωμάτια με τα μπάνια τους. Το ένα, grand master, διαθέτει μπάνιο με τζακούζι και δύο walk-in closets, καθώς και ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Το ακίνητο θερμαίνεται με πετρέλαιο μέσω καλοριφέρ, ενώ υπάρχει εντοιχισμένο σύστημα κλιματισμού στο βασικό σαλόνι και split units στα υπνοδωμάτια. Τα κουφώματα είναι ξύλινα, με διπλά τζάμια και πατώματα από μάρμαρο και μασίφ ξύλο. Υπάρχουν 4 εξωτερικές θέσεις πάρκινγκ και αποθήκη κήπου. Είναι διαμπερές, ευάερο και ευήλιο, με νοτιοδυτικό προσανατολισμό, προσφέροντας μοναδική θέα και όμορφα ηλιοβασιλέματα!
Features
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
500 m²
rooms
5+ (7 bedrooms, 5 others), 3+ bathrooms
total building floors
4 floors
other features
Alarm system
Security door
Pool
Expenses
price
€ 1,050,000
Energy efficiency
year of construction
2004
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser

Private person